Před zápasem si dám jedno malý pivko, říká v rozhovoru Petr Dobrý

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Petr Dobrý z Tatranu Třemošná. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k získání hráče kola. Překvapilo vás toto ocenění?
Překvapilo mi to velice. Když jsem to viděl na týmovém WhatsAppu, tak jsem nejprve nemohl uvěřit.
O víkendu vás čekal zápas ve Všerubech. Do druhého poločasu jste šli za stavu 2:1 pro domácí, a navíc už jste byli bez vyloučeného Eisenhammera. Věřil jste aspoň v ten bod?
Já osobně věřil v otočení a ve výhru. Oddřeli jsme to a vyrovnání si zasloužili. Možná by pro nás byla spravedlivější i výhra. Kdybychom nespálili vyložené šance, tak bychom vyhráli. Já sám měl asi 1 až 2 tutové šance také. Největší šanci však měl po rohu Martin Pešek. Pak v průběhu poločasu ještě přišli mladí kluci a pomohli nám to rozhýbat.
Máte nějaký fotbalový cíl? Něco, čeho byste chtěl dosáhnout?
Fotbalový cíl úplně nemám. Ve volném čase dělám několik sportů. Jezdím na motorce, hraji krajský přebor v hokeji. Takže ve fotbale už na nic moc nepomýšlím, ale kdyby se nám povedlo postoupit zpět do 1. B třídy, tak by to bylo dokonalý. Sezóna je ale dlouhá a uvidíme, jestli se nám vyhnou zranění a jak se nám bude dařit.
Jak vypadá váš zápasový den? Máte nějaký rituál?
Zápasový den vypadá vcelku normálně a rituál mám jen jeden. Snažím se dát před každým zápasem malý pivko, když to trenér nevidí. (smích) Pomáhá mi to rozhýbat nohy.
Jak na druhou stranu vypadají oslavy po zápase?
Jak jsem říkal, dělám hodně sportů, takže často se oslav neúčastním a hned letím jinam. Občas tam ale nějaké to pivko padne a třeba dokopná stojí za to. (smích)
Kdo se stará o zábavu v šatně?
O zábavu se většinou starají starší kluci. Dorostenci jsou většinou takový zamlklý. Asi to tvrdé jádro Tatranu dělá největší srandu. Do nich se počítám i já. Hodně vtipné jsou komentáře od Václava Eisenhammera. Často komentuje hřiště a rozhodčí, to teprve stojí za to. (smích)
V červnu u vás proběhli odložené oslavy 100 let klubu. Jak jste si je užil? Povedlo se to?
Měli jsme zápas s místními legendami Tatranu. Já se bohužel nemohl účastnit kvůli zranění. Nějaké to pivko padlo, byli tu i někteří kluci z Viktorky. Musím říci, že jsme si to moc užili, organizátoři odvedli skvělou práci.
Mockrát děkuji za rozhovor. Chcete ještě něco na závěr sdělit? Nějak se vyjádřit?
Také děkuji za rozhovor. Na závěr bych chtěl ještě podotknout, že můj mladší brácha Josef Dobrý byl chlastat na Moravě a já tak musel zaskočit na jeho pozici. Takže tímto bych ho chtěl pokárat. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.