Tomáš Jablonský, SK Hřebeč: 17 branek? Pro mě osobně to je příjemný překvapení, ale ty góly dávám díky tomu, že máme super tým!

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 27. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V posledním zápase jste se trefil hned čtyřikrát, můžete nám popsat vaše trefy?
Poslední zápas s Kosoří jsme jako tým zvládli skvěle, první gól mi skvěle připravil po rychlém výkopu Kábise hlavou Tomik Lukič a já přehodil golmana. Druhý gól byl po autu od Podyho, kdy mi to Pářa připravil opět hlavou já si jen našel míč ve vápně a střelou po zemi k tyči zvýšil na dva nula, třetí gól byl z přímého volného kopu po faulu na Tomika Lukiče a čtvrtý gól jsme si opět připravili s Tomikem ve druhé půli, ale víc než ty góly je pro mě důležitá týmová výhra.
Dostal jste se tak na hranici 17 gólů, přemýšlel jste o takovém množství branek před sezónou?
To vůbec, já góly v dospělým fotbale moc nedával, takže pro mě osobně to je příjemný překvapení, ale ty góly dávám díky tomu že máme super tým a cítím se v Hřebči skvěle.
Měl jste nějaké osobní cíle pro tuto sezónu?
Osobní cíle jsou za mě vždy týmové, takže jsem si přál aby jsme samozřejmě skončili co nejvýše v tabulce stejně tak aby jsme to dotáhli co nejdál v poháru, také aby se nám vyhýbaly zranění, to se bohužel nestalo ale doufám, že se všichni marodi co nejdříve vrátí na fotbalové trávníky a poté budeme ještě silnější.
Byly nějaké týmové cíle pro tuto sezónu?
Myslím, že týmové cíle byly stejné, jak jsem před chvilkou zmiňoval, tedy skončit co nejvýše v tabulce a v poháru dojít co nejdále, což máme i na dosah, ale čeká nás ještě finále, které chceme všichni v Hřebči vyhrát.
Jak byste zhodnotil dosavadní výkony vašeho týmu v jarní části soutěže?
Jarní část i díky zimní přípravě a hodnotím jako úspěšnou, máme si myslím skvělou formu, hodně zápasů vyhráváme a věřím, že v tom budeme pokračovat i nadále.
Je nějaký fotbalový moment z vaší bohaté kariéry, na který vzpomínáte nejraději?
Těch momentů je tam asi více, než že bych vyzdvihnul jen jeden moment, určitě to byly zápasy v Lize mistrů, Evropské lize, pak tituly se Slavií, nebo 1.místo v poháru s Jabloncem.
Kde jste s fotbalem začínal a kdo vás k němu přivedl?
S fotbalem jsem začínal v 7 letech na Hájích v Praze, kam mě s bráchou přivedl táta.
Jak dopadnou poslední 3 zápasy vašeho celku?
Já doufám, že poslední 4 zápasy včetně finále poháru dopadnou pro nás vítězně, to by bylo pro nás a pro všechny v Hřebči nádherné zakončení sezóny.
Plánujete dovolenou?
Tak já mám dovolenou každý den, když to tak vezmu, takže to nemám osobně nastavené, že bych si nějak plánoval dovolenou, ale určitě bych moc rád navštívil v budoucnu země i kontinenty, kde jsem ještě nebyl, takže na to se moc těším.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.