V sobotu očekávám za každou cenu plný počet bodů, říká hráč kola Ondřej Severin

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondro, gratulace k výhře v anketě Muž kola. Kdo se podle tebe postaral o největší porci hlasů a komu by si chtěl touto cestou poděkovat?
Dobrý den, ahoj všem příznivcům kvalitního víkendového fotbalu. Myslím, že nejvíce hlasů přišlo z řad našich skalních fanoušků a taky kolegů z práce, kterým bych tímto rád poděkoval za podporu a přízeň.
Jsi dalším hráčem z Včelné, který tuto anketu vyhrál. To si musí pokladník týmu mnout ruce, ne?
Tak historicky jsme měli pokladníka, který by si jistě ruce mnul, protože pak kasa zmizela, včetně pokladníka, jak kdysi na Letné (smích). Nicméně teď putuje veškerý finanční výtěžek z této ankety do zlatavého moku a plísně v kabině. Rád bych využil tento mediální prostor a vzkázal všem dlužníkům, aby tu lednici zase doplnili.
O víkendu jste zajížděli na hřiště Dívčic. Jak jste se připravovali na zápas?
Tak příprava probíhala standardním střeleckým tréninkem a tréninkem gólmanů za hojné účasti všech hráčů a funkcionářů klubu. Myslím, že se vyplatilo, protože Pepe zaklel kasu a dali jsme víc gólů než soupeř.
Vítězství 1:2 se nerodilo snadno. Co vám dělalo největší problémy?
V první půli byl náš výkon jak se říká vlažný, ale i přesto se nám podařilo skórovat. Ve druhé půli nastala bitva, kterou jsme všichni potřebovali na to, abychom si nastavili hlavy do zbytku sezóny. Velice důležité body z venku, jak řekl náš týmový dědek. Objektivně musím uznat, ze soupeř měl více šancí, ale fotbal je o gólech a těch jsme dali proste víc.
Kde jsi s fotbalem začínal a kterými kluby si prošel?
Moje fotbalová kariéra začala u Malše v Roudném, kde jsem hrál asi do 11ti let. Poté jsem se začal věnovat jinému sportu, ale po dovršení plnoletosti jsem se vrátil zpět k fotbalu a SK Včelná byla jasná volba.
Máš nějaký fotbalový vzor nebo oblíbený klub?
Z domácího prostředí si nejvíce vážím Pavla Verbíře ze Stínadel a ze světa nejspíš Franka De Boura a Xaviho. Můj oblíbený klub je FC Barcelona.
Máš i jiné koníčky kromě fotbalu?
Rad si zahraju golf a beerpong. Čas od času zvednu nějaké železo a v zimě jezdíme často lyžovat.
V sobotu doma přivítáte poslední Horní Stropnici, která vypadá, že ještě úplně nezvdala boj o záchranu. Co od zápasu očekáváš a na co si dát pozor?
Je mi celkem jedno, jak je na tom soupeř. My máme jasný cíl a v sobotu očekávám za každou cenu plný počet bodů. Pozor bych si dal hlavně na pomezní sudí, kteří jsou v této palize naprostí komici.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.