Stane se, že se z báčka nemohu dostat ven, stěžuje si hráč 25. kola Divize A Matyáš Uzlík

Věříme, že zvítězil právě váš favorit, pokud ne, nevadí, příští týden pro Vás opět připravíme další sestavu kola. Buďte v pozoru, protože každý hlas se počítá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluju k hráči 25. kola. Dlouho vedl druhý autor hattricku v sestavě kola. V posledních pár hodinách jsi ho ale předběhl. Rozhodil jsi sítě nebo se ujal o tvé vítězství někdo jiný?
Děkuji. Pár kamarádům jsem se zmínil, že jsem se do sestavy kola dostal a ti už se postarali o to, abych vyhrál. Tím bych chtěl poděkovat za všechny hlasy, které jsem dostal.
Sestřelil jsi Klatovy, jaký to byl pro tebe zápas?
Zápas to pro mě byl více než dobrý, byl jsem hodně ve hře, hrálo se nahoru dolu a tím pádem se hodně běhalo. Všichni jsme to odmakali a ve druhé půli jsme šli zaslouženě do vedení. Den před tím dával táta hattrick za starou gardu a dal mi pár rad a taky díky tomu jsem hattrick zkompletoval i já.
Teď vás čeká derby v Mýtě. Co od tohoto zápasu očekáváte?
Víme, že i přesto co se v Mýtě teď děje, můžou být velice nepříjemný soupeř a ten zápas nesmíme podcenit. Doufám v podobný týmový výkon jako proti Klatovům.
Už se vám vrátil i futsalista Dušan Künstner. Bylo znát, že nastoupil naposled v úvodním kole proti Hořovicím?
Na začátku jsem moc nehrál, protože jsem se vracel po zranění, takže nevím jak to vnímali kluci na hřišti, ale určitě bylo znát, když přišel na hřiště proti Klatovům.
Tvůj starší brácha kope v Domažlicích. Chtěl by jsi si zkusit s ním nebo proti němu někdy kopnout ve třetí lize či výš?
Určitě bych byl rád kdybychom se potkali někde výš, ale do toho je ještě času dost. Ale určitě nemůžeme být v jednom týmu, máme spolu výborný bratrský vztah ale v kabině by jsme se nesnesli. (smích)
Kdo je od vás z týmu největší blázen a vtipálek? Tipoval bych to na Kubu Luhovýho.
To je bez debat, duo Kuba Luhový a Pavel Krejčí. S nima se člověk na tréninku opravdu nenudí.
Říká se po Plzni, že si začal hrát vzdušný bago a jsi v tom skvělý, je to pravda?
No potěš. (smích) To jsi v kontaktu s někým z týmu ne? Hrát jsem začal a ze začátku se dařilo, bohužel taky se mi podaří, že se z báčka nemůžu dostat ven a kluci si to kopou přes celou půlku vzduchem. Z toho už pak nevede cesta ven. Ale zatím mám víc vyhraných než prohraných tak je to dobrý. (smích)
Měl bys na závěr nějakou jednu vtipnou historku?
Vtipnou historku mám z dětství, když jsem střídal a šel jsem hrát tak jsem měl zavřenou pěstičku a to bylo tátovi jakož to trénerovi po chvíli divný když mi z ruky začla téct čokoláda a zjistil, že jsem si sebou vzal pro jistotu sušenku kdyby mi na hřisti vyhládlo. Tohle by mi dnes asi bohužel už neprošlo. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.