ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA, Pavlem Pechou z Dolního Dvořiště - 14.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak vypadal zápas, proti SK Mladé z vašeho pohledu?
Věděli jsme že nás nečeká jednoduchý zápas, z mého pohledu jsme v prvním poločase nic moc nepředvedli. V druhém poločase jsme si ale vytvářeli dobré šance a naštěstí se nám některé podařilo proměnit.
Ve středu 13.4. jste odehráli v předehrávce další zápas s Kamenným Újezdem (0:3), jak ten vypadal z vašeho pohledu?
Zápas na který se všichni těšíme, zápas o hodně. Myslím si že když se podíváte na výsledek , tak si řeknete že nás jednoznačně přehráli. Bohužel to tak vůbec nebylo, řekl bych že skoro celý zápas jsme byli lepším týmem. Nepodařilo se nám proměnit ani jednu z šancí které jsme si vytvořili, a že jich nebylo málo. Naopak Kameňák proměnil všechny příležitosti a to rozhodlo.
Dolní Dvořiště se zabydlelo v I.B. třídě, je čas pomýšlet na další postup?
Ano v I.B třídě se nám daří dobře, určitě hrajeme fotbal který má na postup.
Jaká je vaše dosavadní kariéra?
Moje kariéra zatím není tak bohatá:-), začínal jsem tady u nás, na krásném pažitu v Dolním Dvořišti. Poté jsem přestoupil do Kaplice kde jsem působil v mladších a starších žácích. Přeskočil jsem dorost a jsem moc rád že můžu být součástí naší skvělé party zpět doma.
Jaký je váš oblíbený tým, hráč a soutěž?
Už od malička jsem fanoušek Sk Slavia Praha. Oblíbený fotbalista je Neymar. A soutěž, rad sleduju fotbal jako takový, ale zvolím Champions league.
Jaké jsou vaše další koníčky mimo fotbal?
Pokud je čas tak se rád proběhnu nebo trávím čas se psem, ale jinak žádný koníček kterému bych se věnoval pravidelně nemám.
Jaká byla zimní příprava vašeho týmu?
Zimní příprava byla náročná, odtrénovali jsme co jsme měli, ale přesto nám zbyl čas i na zábavu které nebylo málo.
Kdo je podle vás nejlepší brankář, obránce, záložník a útočník soutěže?
Gólman jednoznačně náš Míra. Obránce musím zvolit Kréňu, přes kterého nepřejdu ani já:-). Záložník a útočník, to je jednoduché… náš kapitán Šíma. Ať hraje kdekoliv hraje neskutečně. Jelikož si myslím že nejlepší hráče máme my, tak jsem zvolil všechny od nás
Děkuji za rozhovor.
Já děkuji. A děkuji všem kteří mi posílali hlasy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.