K fotbalu mě přivedl táta, říká František Macek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal František Macek z Vladislavi, který přispěl dvěma góly k výhře svého týmu nad Horním Újezdem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Františku, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji. Myslím že většinu zápasu jsme byly lepším týmem. Pouze v závěru cca posledních 15 minut jsme polevily a naopak soupeř zabral. Z toho pramenilo několik šancí soupeře, ty ale zůstali nevyužity a tak jsme si zápas pohlídaly.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Se svým výkonem jsem byl vcelku spokojen. Samozřejmě nebylo to bezchybné a vždy je co zlepšovat.
Nyní vás čekají Myslibořice . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Zápas s Myslibořicemi bude určitě hodně těžký. Podle postavení v tabulce jsou Myslibořice favoritem, ale určitě tam nejedeme s cílem jen bránit a spoléhat na to že to nějak dopadne. Rádi bychom soupeři oplatily těsnou domácí prohru ze začátku sezóny.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě přivedl táta. Hrát jsem začal za žáky za Vladislav. Bohužel když jsem měl přejít do dorostu bylo málo hráčů a nemohla se tak přihlásit soutěž. Byl jsem tedy na jednu sezónu v HFK Třebíč. Následně jsem hrál sezónu opět za Valdislav a zbytek působení v dorostu jsem strávil v Šebkovicích. Následně jsem ještě hrál 2 sezóny za Valeč. V roce 2018 jsem se vrátil a od té doby hraji opět za Vladislav.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Můj oblíbený fotbalista je Lionel Messi.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Fandím Barceloně, což v posledním roce bylo docela utrpení. Naštěstí v posledních zápasech se tým značně zlepšuje.
Jaké máš koníčky?
Můj největší koníček je sport. Kromě fotbalu hraji ještě hokej a florbal. V zimě také rád vyrazím na lyže. Dalším koníčkem je sbírání a stavění modelů vojenské techniky. Bohužel tento koníček v poslední době docela zanedbávám.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Mám rád komedie a válečné filmy.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Moje oblíbené pití je pivo. Oblíbených jídel je hodně, tak asi nebudu všechny jmenovat. Pokud bych měl ale vybrat nejoblíbenější jídlo tak to bude řízek.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.