Táta má hlavní slovo na hřišti, ale doma je to určitě naše maminka, říká Dan Vodrážka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal navrátilec po zranění a střelec dvou branek proti Mýtu, Dan Vodrážka z petřínské fotbalové rodiny. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaké to bylo, po dlouhé době nastoupit do zápasu a rovnou vsítit 2 branky? Slyšel jsem něco o slzách štěstí?
Nejdřív byl plán takový že začnu hrát až v dubnu. Ale začal jsem se cítit lépe, tak jsme se s tátou domluvili, že půjdu na lavici a uvidíme jak bude zápas probíhat. Myslel jsem si, že do zápasu ani nenastoupím, ale když to bylo o poločase 7:1, tak nebyl lepší čas do toho naskočit. Byl jsem hrozně nervózní, už když jsem viděl nominaci. A povedlo se mi to náramně. Slzy byly, nečekal jsem to, ale asi to k tomu patří.
Můžeš přiblížit, co přesně jsi léčil a kdy se ti co stalo?
Měl jsem přetržený křížový vaz. Stalo se mi to v srpnu 2020, ale kvůli covidu jsem šel na operaci až koncem dubna 2021. Měl jsem od všech obrovskou podporu a chtěl bych všem moc poděkovat, že mi pomáhali a že to se mnou vydrželi.
"Že to s tebou vydrželi"... To zní jako bys byl na pár facek?
Ano bylo se mnou k nevydržení. Byl jsem furt naštvaný na všechny a všichni to odnášeli.
Na Petříně jste s tátou a bráchou celkem silná trojka. Hlavní slovo má jistě táta. Ale jak je to doma? Dokážeš si prosadit svou?
Táta má hlavní slovo na hřišti, ale doma je to určitě naše maminka (směje se). Takže co řekne mamka to platí.
Brácha na podzim v rozhovoru povídal, že máte doma od mamky obrovský servis a podporu k fotbalu, souhlasí to?
Určitě to souhlasí. Máme obrovskou podporu od obou rodičů. Jen prostě jsme doma tři fotbalisti a musí to být náročný. Ale moc rodičům za vše děkuju.
Když jsem zmínil bráchu. Jak se ti zamlouvá jeho YouTube tvorba?
Na začátku jsem si myslel, že to dělají ze srandy, ale fakt nad tím přemýšlí a myslím si, že kdyby pokračovali tak, jak teď, tak to může mít úspěch. Takže všichni kdo tohle čtete, jděte na YouTube kanál: EL KICKERS a dejte odběr!
A co ty, máš nějaký jiný projekt podobný EL KICKERS? Co děláš ve volném čase, pokud nějaký máš?
Nene, nic podobného nemám (smích). Teď svůj čas věnuji škole, protože za chvíli budu maturovat. Ale pokud nějaký volný čas mám, tak ho strávím s přáteli.
Kam to chceš ať už v osobním, tak sportovním životě dotáhnout?
V osobním životě nevím, chtěl bych jít na vysokou školu, ale zatím nemám vůbec nápad na jakou. A ve fotbale máme jasné cíle. Postoupit s Béčkem do Kraje a za pár let postoupit s Áčkem do 3.ligy. Hlavně chci, aby mi vydrželo zdraví a ta 3.liga by byla fajn.
Slovo závěrem?
Chtěl bych poděkovat všem co mě podporovali a hlasovali pro mě. Moc si toho vážím a doufám, že mi to nakopne a bude se mi dál dařit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.