Díky fotbalu se dokážu donutit aspoň něco dělat, říká hráč kola Petr Houska

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře byl jsi po tuhém boji zvolen hráčem 10. kola. Sledoval jsi anketu?
Ani moc ne. Začal jsem ji trochu sledovat až potom, co mi spoluhráči napsali, že jsem v sestavě kola a že je hlasování těsné. Díky všem za hlasy.
Vstřelil jsi čtyři branky, popíšeš nám je?
První dvě byla taková moje klasika. Dostal jsem od spoluhráčů míč do běhu, obráncům jsem utekl a pak už jen poslal kolem brankáře míč do branky. Na třetí jsem dostal přihrávku ze strany na velké vápno a vystřelil doprava nahoru. Brankář si na míč sáhl, tak jsem rád, že to tam skončilo. A čtvrtý byl hodně o štěstí. Míč vyletěl na malém vápně vysoko do vzduchu, šel jsem do souboje s brankářem a nějakým způsobem jsem ho dokázal přehlavičkovat. Sám vlastně nevím jak. Momentálně zažívám takové to období, kdy mi tam spadne všechno.
S kým si na hřišti nejvíc rozumíš?
Není nikdo takový. Se všemi si rozumím stejně. Myslím, že to tak máme všichni v týmu. Momentálně máme dobrý tým a dobrou partu. Výborně se nám daří začleňovat dorostence, kteří jsou teda hodně šikovní.
Nyní přivítáte Dívčice. Jaký tipuješ výsledek?
Netroufám si tipovat. Dívčice pro nás byly vždycky těžký soupeř a z jejich letošních výsledků nedokážu odhadnout jak jsou vlastně na tom. Ale hrajeme doma a samozřejmě bychom chtěli vyhrát a dát si po zápase vítězné pivo a klobásu.
Oblíbené jídlo, co ti nejvíce chutná?
Žádné nemám. Sním všechno, co mi má krásná žena připraví :)
Oblíbené pití?
Nemám. Možná občas pivo.
Co říká fotbalu tvoje rodina?
Můj rok a půl starý syn se teď naučil říkat "gól" a na ručičkách se snaží ukazovat 4, tak se mu fotbal snad líbí. Jinak ostatní mi přirozeně fandí.
Čím je pro tebe vlastně fotbal?
Dřív byl pro mě fotbal všechno. Teď, když jsem starší a mám vlastní rodinu, už to tak sice není, ale pořád znamená hodně. Momentálně se pro mě fotbal rovná hlavně pohyb a zdraví. Jen díky fotbalu se dokážu donutit něco dělat. Během covidové pauzy jsem zkoušel chodit sám běhat, ale moc mi to teda nešlo. Tím pádem jsem si skoro jistý, že jakmile skončím s fotbalem, skončím i s pravidelným pohybem, takže se budu snažit vydržet u fotbalu co nejdéle. A samozřejmě to pivo po zápase nebo dokopná. To neomrzí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.