Vítězství v hlasování beru jako ocenění celého týmu, říká hráč kola Miroslav Syrovátka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Míro, fanoušci tě zvolili hráčem kola. Očekával jsi zařazení do top jedenáctky a co říkáš na celkové prvenství?
Vůbec ne, ale zařazení do sestavy kola si vážím. Celkové vítězství v hlasování už je pak opravdu jen něco úplně navíc a já našim fanouškům moc děkuji. Beru to jako ocenění celého týmu.
V derby s Horní Stropnicí jsi vstřelil dvě branky. Popíšeš nám je?
Dá se říci, že si byly velmi podobné. Dobrá souhra v útočné řadě, rychle balon zpracovat a zkusit štěstí. Tentokrát při mně stálo.
Zažil jsi ještě nějaká jiná derby?
V žákovských a dorosteneckých časech to vlastně bylo derby skoro ob týden. Hrával jsem za Rudolfov a týmů z Budějovic tam byla kopice. Lokáda, Čtyrák, SKP a další.
Nyní vás čeká šlágr s Lipí. Co od zápasu čekáš?
Já doufám, že kvalitní fotbal. Obě mužstva snad ukazují nějakou kvalitu, tak snad to nebude plácaná.
Jak probíhala tvá příprava den před zápasem?
Nic zvláštního. V klidu oběd a pak se včas vydat na cestu. A samozřejmě klidný páteční večer, nejlépe doma, protože sazebník našeho pokladníka myslí na vše (smích)
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity?
Většinu volného času spolkne fotbal, ale samozřejmě si rád vyrazím na výlet s přítelkyní a našim psem. No a když to vyjde tak u pivka s kamarády kouknout na nějaký dobrý match.
Tvůj fotbalový vzor?
To je strašně těžké. V historii fotbalu bylo a je spoustu skvělých hráčů, které jsem v určitých fázích svého fotbalového vývoje obdivoval. Od Pelého s Maradonou, přes generaci Zidana, Ronalda a Figa až po velikány dnešní doby Messiho s CRkem
Co jsi říkal na výkony českých zástupců v pohárových soutěžích?
Jsem hlavně rád, že máme v Evropě trojí zastoupení. Pro český fotbal je důležité aby kluby pokud možno co nejvíc bodovaly a my se dotáhli na lepší koeficientové umístění, protože příští rok může být z tohoto pohledu poměrně smutná podívaná.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.