Vzhledem ke své fyzické kondici, rychlosti a váze mohu nastupovat pouze v útoku, říká hráč kola Petr Kaše

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Utkání s Mladým se ti povedlo a pro Štumbyho jsi byl jednou z hvězd zápasu. Jak bys zápas zhodnotil ty?
Díky Štumbymu za kompliment, zřejmě měl v krvi ještě nějaký ten zbytkáč po týdenním cestování po východní Evropě. Vzhledem k tomu, že jsem se od něj za celé dosavadní působení v Mokrém dočkal pouze neustálé kritiky, výtek a nespokojenosti, je to pro mě čest a milé překvapení! Z mého pohledu jsem neodehrál nikterak výjimečný zápas, určitě by se našli jiní adepti. Samotný zápas výrazně ovlivnila červená karta domácího golmise již v 8. minutě. Po ní se hrálo prakticky na jednu branku. Domácí v čele s rychlonohým wingbackem Jajdou Pavlíkem sice během první půle dokázali dvěma brankami otočit, po přestávce jsme ale přidali další tři kousky a zaslouženě brali tři body.
Kdo ti poslal nejvíce hlasů? Sledoval jsi hlasování?
Hlasování jsem po očku sledoval, občas se pohecoval s dalšími nominovanými, mezi kterými bylo hned několik mých kamarádů. Například rychlonohý palič od narození Hanzi, malý velký muž a srdce zálohy Včelné Tondlík, Sir přezdívaný anakund nebo čaroděj z Lipíčka Machy. Kdo mi posílal hlasy nedokážu přesně říct. Je možné, že za tím může být rodina Hrabánků, která zaplnila celou tribunu v Mladém.
V zápase jsi uzavřel skóre. Jak branka padla?
Neskutečnej kvér do vikáře na přední tyč, za kterým se zaskakující gólmánek domácích stačil jen ohlédnout.
V dalším kole jedete do Kamenné. Co od zápasu čekáš?
Malé hřiště, nekvalitní trávník a pomezního, kterej bude zvedat praporek jako nádražák (smích). Celý týden mi Sir (Miroslav Syrovátka pozn. red.) vyhrožuje, že si odvezeme minimálně tři banány. Údajně ale mají slabinu v bráně, kde prej Páťa nechytí ani taxík a Hanzi zase netrefí ani stodolu. Tak snad tomu tak bude i proti nám a nějaký ten bodík, nejlépe tři, si odvezeme do Mokrého. Určitě nás ale nečeká nic jednoduchého, Kamenná má na III. třídu výborný mančaft.
Na jakém postu nejraději nastupuješ?
Vzhledem ke své fyzické kondici, rychlosti a váze mohu nastupovat pouze v útoku.
Jakému týmu fandíš v nejvyšší české soutěži? Máš nějaký oblíbený tým ze zahraničí?
Tak samozřejmě Černý kůže Dynamo Budweis a vládcům Prahy SKS! Ze zahraničních pak bohužel od mala fandím vysmívanému Arsenalu.
Kdybych se přesunul zpět do Mokrého. Kdo je v kabině považován za vtipálka? Kdo je klasickým lídrem? A kdo je správný poctivec?
Řekl bych, že celá naše kabina srší vtipem a o zábavu zde není nouze. Vypíchnul bych asi ale Páju Hálu, kterého v šatně nepřeslechnete a z rukávu tahá fórek za fórkem! Lídrem bych, i přesto že většinou naskakuje již pouze z lavičky, nazval předsedu, trenéra snad všech věkových kategorií v Mokrém včetně žen, správce hřiště, vedoucího mužstva, nejlepšího hráče 1.kola a nevím co vše ještě Jirku Hrabánka. Jde příkladem jak na hřišti, tak mimo něj. Společně s ním Honzu Návaru, to je ten samý případ. No a poctivec to bude asi Lukáš Tanzer. Nepamatuji, kdy by vynechal trénink, mimo které si údajně ještě přidává individuálně.
Kde si myslíš, že v závěru skončí Mokré a jaké máte cíle do zbytku soutěže?
Před sezónou vyhlásilo vedení jediný cíl – záchrana. Věřím, že tento cíl se nám podaří splnit. Dále pak zapracovat mladé a nadějné dorostence, které nám dle mého názoru může kdejaký okresní tým závidět. Na tréninky se jich pravidelně schází kolem 20 a někteří z nich jsou opravdu velice talentovaní, za což jsou právem nominováni k našim zápasům. Především se ale chceme fotbalem bavit a udělat si žízeň.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.