Myslel jsem si, že s fotbalem skončím, říká hráč kola David Král

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak by jste zhodnotil zápas proti Chvalšinám?
Škoda promarněných tří bodů. Vedli jsme 2:0, ale myslím, že je stále znát delší fotbalová pauza, tedy hlavně na fyzičce. S kombinací jednoho hráče na střídačce jsme nevydřeli tempo utkání. Neproměnili jsme další šance a po úpadku sil a velkých chybách tak přišly zbytečné góly a remíza, za kterou nakonec můžeme být rádi.
Jaké ambice má letos Sedlec?
Vše záleží jak na tréninkové, tak na zápasové účasti, věřím, že když se budeme sházet, tak klidně můžeme atakovat přední příčky žebříčku.
Jaká je vaše dosavadní kariéra.
Od mladší přípravky až po muže mě fotbalově vychoval Šumavan Vimperk, kde jsem pak ještě v žácích chytal na střídavý start za Tatran Prachatice. Kvůli absenci mladšího dorostu jsem si pak na pár sezón odskočil do Čkyně. Muže jsem pak začal za Šumavské Hoštice. V tu dobu, ale upadla má chuť k fotbalu a myslel jsem si, že s fotbalem skončím. Po dvou letech neaktivnosti jsem chuť opět našel a momentálně jsem členem týmu SK Sedlec.
Chyběl vám fotbal během Covid - pauzy?
Určitě, zrovna když jsem se po delší době rozhodl vrátit mezi tři tyče, tak jsem hned po pár zápasech šel vrátit rukavice do skříně. Aspoň jsem ale mohl využít čas k doléčení zranění.
Aktuální doba přináší spoustu restrikcí a to i co se týče fotbalu. Jaké máte na ně názor?
Už to vše trvá moc dlouho, jsem rád, že zas dostáváme ochutnat normálního života. Věřím, že sezóna se dohraje bez komplikací a že už se všechno zas vrátí zpátky do normálu.
Další kolo vás čekají Loučovice, co od zápasu očekáváte?
Zatím tady týmy moc neznám, jelikož ale hrajeme doma, tak věřím v naší výhru.
Jaké jsou vaše koníčky?
Krom fotbalu se ve volném čase věnuji programování, hraji počítačové hry a na amatérské úrovni dělám bojové sporty.
Jaký je váš oblíbený hráč, tým a soutěž?
Už od dětství jsem rád sledoval chytat Petra Čecha, od toho se i odvinulo fandění Chelsea a sledování Premier League.
Děkuji za rozhovor.
Já děkuji a taky děkuji týmu, jsem rád, že jsem jim mohl svým výkonem pomoci a doufám, že forma vydrží i do dalších utkání.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.