"Martin Švehla je schopen při tréninku rozkopat a přizabít se o bránu, i jen když mu trenér nepískne faul," říká hráč 4. kola, Jakub Zdvořáček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal opět hráč Sokola Lhoty, Jakub Zdvořáček. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Utkání se Staňkovem se ti povedlo a pro trenéra jsi byl jasnou volbou. Jak bys zápas zhodnotil ty?
Zápas bych hodnotil pozitivně, získali jsme 3 body, bylo to dost ubojované. Soupeř mě překvapil, že hrál kombinační fotbal a vytvořili si dost šancí. Těší mě, že jsem byl jasnou volbou pro trenéra a doufám, že budu stálým přínosem pro tým.
Ve Lhotě jste celkem tři "nepomučtí". S Rojíkem a Kalabzou jezdíte na fotbal jedním autem. Slyšel jsem ale, že si moc nepopovídáte. Čím to?
Ono je těžký dostat se ke slovu, když jezdíte s Rojasem. Cesta do Lhoty a zpátky nám tráva cca hodinu a půl a většinou to dopadá tak, že Rojas mluví tak hodně, že my se ke slovu dostaneme až tak po patnácti minutách.
Tak to by chtělo, abys řídil sám a Rojase nechal doma?
Bohužel nemám ještě řidičák a řídí jen Kali. Chtělo by to takové to okénko mezi sedícím ve předu a v zádu, jako mají občas v taxikách a někdy ho zatáhnout. Tím by se to vyřešilo. Ale zase by byla v autě někdy nuda.
Rád se necháváš vozit jo? Na papalášský styl jsi ale ještě dost mladý ne?
Bohužel mi nic jiného nezbývá, ale při nejhorším dojíždím vlakem. Ale není to špatné mít skoro osobního taxikáře.
Teď jste hráli v Nepomuku. Naplánovali jste ponechat pozápasovou párty zde, u někoho z vás, místních?
Přesně to jsme měli v plánu a překvapilo nás, kolik lidí zde zůstalo. Naštěstí měl Kali volný dům, tak to krásně vyšlo.
Dozvěděl jsem se, že někteří hráči v kabině ještě neznají tvůj hlas. Že moc nemluvíš. Zpíváš alespoň vítězné oslavy?
Většinou, když se mi někdo na něco zeptá, tak odpovídám dvěma až třemi slovy. Už před rozhovorem mi psal Záhry, že budu muset na vaše otázky odpovědět alespoň větou, že to bude pro mě těžký, ale že to zvládnu. A v kabině po výhře se snažím zpívat.
Kdo si v týmu podle tebe pořád na něco stěžuje, a jak?
Ono, je těžký vybrat někoho jiného než Rojase, ten si stěžuje pořád a na cokoliv. Ale kdybych měl vybrat někoho jiného kromě něho a trenéra, tak bych vybral Martina Švehlu. Ten je schopen při tréninku rozkopat a přizabít se o bránu, i jen když mu trenér nepískne faul.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.