"Kam se na naše trenéry hrabe legendární Tichonov," sdělil hráč 2. kola Krajského přeboru, Jakub Kohout

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jsi se udržoval v Covidové přestávce? Protože tvoje výjezdy z pozice stopera jsou už vyhlášený.
Fotbal jsem úplně vypustil a začal se vášnivě věnovat cyklistice a musím říct, že mi to chytlo. S klukama ze Lhoty jsme pořádali pravidelné sobotní tour de bar (v lockdownu tour de okénka). Kolikrát jsme na cestě byli i 12 hodin.
Slyšel jsem, že jsi ale dřív hrál v útoku, či záloze. Co stálo za přesunem na stopera?
Trenér potřeboval zalepit díru a ví, že nikdy neodmlouvám. Sklopím uši a dělám, co se mi řekne… Tak mi tam dal. No a já zjistil, že se tam skoro neběhá, tak jsem tam zůstal.
Není to tím, že se věkem blížíš staré gardě, kondice už není co bývala a zvládáš jen ty občasné výjezdy?
Je mi 22… Dobře je mi 35 a za gardu už můžu hrát. Ale cítím se na 22. Trenér nedávno řekl, že když běžím dopředu, tak to vypadá, jako by mi někdo honil… Nevím co tím myslel, ale možná to bude mít souvislost s tím, že už toho moc nezvládám. (smích)
Když už jsi narazil na trenéra... Už jste si od posledního rozhovoru dali tu soutěž břevínek? Ukázal ti, že tam z vápna dokopne?
Bohužel ne. Lockdown všechno pokazil, pak ta brutální příprava, kdy jsem neviděl balon snad měsíc… Musím ho postrčit, ale je zase o rok starší no…
Příprava... Jak probíhala příprava na sezonu? Jak vidíš svojí Lhotu v tabulce na konci soutěže?
Příprava byla až brutální, na hranici lidských možností... Kam se na dvojici trenérů Nykles - Humeník hrabe legendární Tichonov. Nechci vyhlašovat, kde v tabulce chceme být, není to liga. Takže ať jsme v tabulce na tom tak, aby to bavilo nás, trenéry a fanoušky.
Ve Lhotě jsi kapitán, považuješ se za místní legendu?
Jsem kapitán na záskok. Až se uzdraví Zbyňkovi Černému stařecké praskliny v koleni, pásku mu s radostí vrátím. A legendy máme ve Lhotě jiné. Třeba David Křížek, to je legenda, nevybroušený diamant. Nebo Kuba Šroubek, kluk s talentem se smůlou na trenéry.
Minulý podzim jste s klubem vybrali na rozhovorech, sestavách, atd., dost peněz do kasy. Ondra chtěl na soustředění na Ibizu, kolik rozhovorů vám k tomuto cíli ještě chybí?
Ondra si hlavně soukromou Ibizu udělal ve Lhotě, konají se u něj mejdany, za který by se kluby na Ibize jako Pacha, nebo Amnesie nemusely stydět… V kase nemáme podle mého nic, po "Zahájené" máme spíš manko… Ale to je u nás klasika.

Autor: Jakub Volák

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Tachov 9 28:9 27
2 FC Křimice 8 36:15 21
3 TJ Slavoj Koloveč 8 32:17 18
4 FC Dynamo Horšovský Týn 9 23:11 17
5 FK Bohemia Kaznějov 8 16:11 15

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 René Kropáček 16
2 Matěj Trojanec 11
3 Daniel Koranda 10
4 Giuseppe Lanfranchi 9
5 Milan Lucák 9

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Milan Kubík 38 67,9% 1
2 Martin Švec 36 64,3% 0
3 marek kracmer 35 62,5% 0
4 Tomáš Had 35 62,5% 0
5 petr loukota 34 60,7% 0

Zobrazit celou tabulku