"Pokřik znám, ale občas mi nějaké slovo ještě vypadne..."

...proto doufám, že budeme vyhrávat i nadále, abych ho měl natrénovaný pořádně!" sdělil Tomáš Hnídek, hráč 4. kola 1.A třídy a nováček žichovického fotbalového týmu. Tak uvidíme, jak se jeho týmu bude dařit, aby mohl pokřik trénovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi v Žichovicích od letošního jara. Co tě tam přivedlo?
Byl jsem v Písku od svých 16 let. A po chvíli jsem se přesunul do U19, tím pádem jsem hrál se staršími kluky skoro 2 roky. Poslední sezónu v Písku jsem byl v dorostu dorazový ročník a cítil jsem, že by to chtělo změnu. Určitou roli v tomhle rozhodování sehrálo i to, že jsem byl často zraněný. Požádal jsem tedy o to jestli bych mohl odejít pryč. Poté jsem byl v kontaktu s více týmy, ale v Žichovicích se mi líbilo, že se tam tvoří ambiciózní tým a mám to kousek od domova.
Neměl jsi v Písku ambice, propracovat se stabilně do Áčka a kopat ČFL?
Samozřejmě, že měl. Kvůli tomu jsem i do Písku šel, že si třeba jednou zkusím takovou soutěž. Jak už jsem ale zmiňoval, ta zranění mě hodně přibrzdila, myslím si a tím jak jsem požádal o odchod jsem si do Áčka v Písku zavřel dveře.
Jaký je v Žichovicích kolektiv? Znal jsi tam někoho, před tvým příchodem?
Kolektiv je určitě super. I když hrajeme 1.A třídu, tak já se mám pořád co učit od těch hráčů, kteří tam jsou. Znal jsem tam spoustu hráčů, včetně trenéra, protože před několika lety byli v Horažďovicích a já jim chodil fandit. Nejblíže mám ale k Jirkovi Motlů, se kterým jsem hrál v Horažďovicích za žáky i dorost.
Už znáš nazpaměť vítězný pokřik?
Pokřik znám, ale občas mi nějaké slovo ještě vypadne. Proto doufám, že budeme vyhrávat i nadále, abych ho měl natrénovaný pořádně!
Vždycky jsi byl obránce a netáhlo tě to nikam jinam? A jaký styl hráče se ti líbí?
Upřímně, já nikdy nehrál v obraně. Vždycky jsem hrál střední nebo krajní zálohu. Trenér mě ale s našim stylem hry, kdy bych měl spíše útočit než bránit, vidí na krajním obránci. Tak se snažím každý zápas odehrát jak nejlíp to jde.
Jak tipuješ následující zápas?
Další zápas hrajeme s Mochtínem. Nechci soupeře podceňovat, ale chceme 3 body! Můj tip je, že vyhrajeme více než o 2 branky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.