"Trenérovi nekecám do tréninku, ani do sestavy na zápas, odvádí skvělou práci..."

"...(akorát musím při zápase občas bránit). Kdyby trenér potřeboval poradit, tak může kdykoliv přijít. Rád pomůžu." Sdělil nám s úsměvem hráč 4. kola Krajského přeboru, Ondřej Kotrnoch, který mimo sportovní vytíženost ve Lhotě trénuje i žáky ve Viktorii Plzeň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Opět vítěz ze Lhoty... Máš k tomu co dodat?
Docela se tím v kabině bavíme, protože nominace, vítězství, rozhovor, fotka, stojí dost peněz. Takže doufám, že jsem letos naposled v nominaci. Jestli to takhle půjde dál, tak si můžeme udělat dokopnou na Ibize, jak řekl Záhrob. Akorát by tam nejela půlka tymu, protože by nás nepustily přítelkyně.
Zjistil jsem si, že trénuješ mládež ve Viktorce. Nemáš cukání do toho Petrovi trochu mluvit?
Na Viktorce letos trénuju U9. Trenérovi nekecám do tréninku, ani do sestavy na zápas, odvádí skvělou práci (akorát musím při zápase občas bránit). Kdyby trenér potřeboval poradit, tak může kdykoliv přijít. Rád pomůžu.
Jak jsi se vůbec k trénování dostal?
Na vysoké škole mi oslovil kamarád Lukáš Zelinka, jestli s ním nechci trénoval FC Junior. Měl jsem dost volného času, tak jsem s ním začal trénovat školní tým na 20. ZŠ. Jeden rok jsem přemluvil našeho "šutéra" Davida Křížka, aby se mnou trénoval. Moje nejlepší volba, lepšího nosiče míčů a kuželů bych nikde nenašel. Takže chci ještě jednou poděkovat. Trénováním na Junioru jsem poznal super trenéry, kamarády (Jirka Žilák - repre U20, Pepa Parlásek - Viktorka U19 a Martin Kastner - kondiční trenér). To mi asi i otevřelo cestu do Viktorky. Jinak jsem později trénoval i děti ve Lhotě.
Prý máš největší srdce z kabiny. To jsi takový lhotský fotbalový srdcař, nebo je tím myšleno něco jiného?
Když se budu držet původní otázky, nebral bych se za nějakého největšího srdcaře, ale s Křižákama (David, Michal) a s Bemákem už to ve Lhotě táhneme 8 let. Díky tomu jsme se dostali během pár let až do kraje. Jinak největší srdce má naše "nová" posila Martin Švehla. Doufám, že se rychle uzdraví a začne už hrát, protože víceméně hrajeme bez útoku.
Kdo je u vás v týmu nejlepší hráč a proč zrovna Kuba Šroubek?
Máme tým plný hvězd, ale je pravda, že Kuba Šroubek je úplně někde jinde. Teď hraje "beka" za mnou a díky tomu můžu dělat rozhovor. Neskutečně mě herně zvednul a nemusím moc bránit.
Jak vidíš váš následující zápas?
Teď nás čeká zápas v Holýšově. Utkání to bude těžké, soupeř má formu. Ale my si věříme a jedeme pro 3 body.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.