"Ivanko, ruma s kolou prosimtě"... a od té doby si vůbec nic nepamatuji... Úsměvný rozhovor s Jakubem Záhrobským je zde

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Jakub "Přemysl" Záhrobský z týmu TJ Sokol Lhota. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak bys hodnotil poslední zápas a prozatímní výsledky tvého týmu?
S Rapidem to nebylo vůbec jednoduché utkání. Bylo to spíše o bojovnosti a osobních soubojích, než o fotbalovosti, a to i z důvodu hřiště, které vypadalo, jako by se den před zápasem na Rapidu uskutečnil Tomorrowland. Dvakrát jsme v zápase otáčeli skóre a vyšly nám standardky, takže z tohoto pohledu jsme za 3 body moc rádi. S výsledky jsme spokojení, až na Tlumačov, tam jsme měli bodovat.
Doslechl jsem se, že ti trenér říká "Přemysl". Vysvětlíš nám to?
Vzniklo to v zimní přípravě, při zápase se mi nějak střetly myšlenky a poslal jsem fantastickou finálovku.... do outu. Od té doby kdykoliv se mi při tréninku nebo zápase stane nějaká taková perla, trenér na sebe nenechá s odpovědí dlouho čekat.
Údajně ti někdy někdo měl něco hodit do pití a výsledek byl zajímavý. Co se dělo?
Rád bych vám řekl, co přesně se ten večer dělo... Bohužel, jediné co si z toho večera pamatuji je věta : "Ivanko, ruma s kolou prosimtě".
Vrátíme se k fotbalu... Mohl bys nám prý osvětlit, co máš společného s Tomášem Kalasem.
To je historka asi 5 let dozadu, neuvěřitelné jakou má i ve 40 letech Kohy paměť (spoluhráč Jakub Kohout, pozn. redakce). Tenkrát jsme měli výborný tým a hrálo se o divizi. Já tenkrát vůbec nehrál a Tomáš Kalas byl tenkrát v Chelsea. Bavili jsme se o tom nějak na tréninku právě s Kohym a ještě někým, že Kalas taky vůbec nehraje. A já říkám, že jsem vlastně ve stejné pozici jako on, akorát za to beru méně peněz.
Čtenáři asi úplně nechápou, proč ti pokládám tyto otázky. Ale to všechno je to směřováno ze lhotské kabiny. Chceš klukům touto cestou něco vyřídit?
Klukům chci moc poděkovat, že se o mně mohou díky tomuto rozhovoru čtenáři dozvědět tak fantastické informace. A ještě za to mohu zaplatit 800,-Kč. Díky kluci!!
A na závěr něco normálnějšího... Jaký je tvůj oblíbený tým a proč. A máš ještě nějaké ambice ve fotbale?
Fandím PSG a Viktorce. Ambice jsou hrát se Lhotou co nejdéle přední příčky kraje. Jiné ambice momentálně nemám, jsem ve Lhotě spokojený, protože hrát s takovými hvězdami jako je Kuba Kohout nebo Kuba Šroubek?? Chápejte, jako malý jsem měl plakáty těch kluků na zdech v pokoji, a teď spolu hrajeme bok po boku. Neskutečný "bavendo", nebo jak by řekl Martin Švehla... STROP!!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.