Třetí místo je pro Hoštice pohádka, říká spokojeně hráč kola David Šefčík

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal David Šefčík – TJ Sokol Střelské Hoštice, v zápase proti Kestřanům rozhodl utkání dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. V posledních dvou zápasech se vám hodně dařilo. Vstřelil jste pět branek. Stojí něco za tím? Nebo prostě vám to zrovna začalo víc střílet ke konci podzimu?
Děkuji. Druhá polovina podzimu mi vyšla parádně. Padalo mi to tam. Měl jsem velké sebevědomí a věřil jsem si.
V zápase proti Kestřanům jste nebyli lepším týmem, přesto jste dvěma góly rozhodl. Která branka byla hezčí? Zkuste nám ji popsat.
Kestřany hrály výborně, nezasloužily si prohrát. Samozřejmě ta druhá rozhodující branka. Nejprve nás skvěle podržel náš gólman, kluci hned potom vyrazili do rychlého brejku, který skvěle vyřešili, pak přišla do vápna zpětná přihrávka a já už jsem si svoje místečko našel a z jedničky poslal balón do sítě, velká euforie.
Jste v soutěži příjemným překvapením. Čekal jste před sezónou, že přezimujete na třetím místě?
Překvapení je to velké, tohle nikdo nečekal. Nevěděl jsem, co od téhle soutěže čekat, 1.B třídu jsem nikdy nehrál, tudíž jsem měl obavy, ale zvládli jsme to a 3. místo je pro Hoštice pohádka.
Jak u váš probíhala dokopná?
Dokopná probíhala jako vždycky. Pilo se, jedlo se, tančilo se a slavilo se. (smích)
A co zimní dril? Už víte, kdy zhruba budete začínat?
V dnešní době je zimní příprava trochu jiná než ty galeje, co bývaly dřív. Začínat budeme asi v polovině února, já osobně se jako každý rok těším na soustředění do Soběšic.
S kým jste nejčastěji na tréninku ve dvojici?
Honza Strnad
Dříve jste hrál za Strakonice, Osek, Volyni, Katovice… Na jaké hráčské období rád vzpomínáte? A zkusíte vypíchnout nějaký fotbalový moment, na který nezapomenete?
Nejvíc jsem toho odehrál v Katovicích, pod trenérem Stanislavem Blažkem jsme suverénně vyhráli 1.A třídu, to byla úžasná sezóna. Nejkrásnější období jsem zažil v Německu, kde jsem strávil 7 let. Jednou jsme hráli šlágr první s druhým, vyhráli jsme 7:2 a já vstřelil 5 branek. (smích)
V čem jsou podle vás vaše největší přednosti?
V tomhle věku jsou to mé bohaté zkušenosti. Hlavní ovšem je, že se cítím zdravotně a fyzicky skvěle.
Mini dotazník Davida Šefčíka:
Kdo z týmu toho po zápase nejvíce vypije?
Asi Venca Paroubek, vždycky je jako sud. (smích)
Největší pruďas týmu?
Nejspíš náš masér Pavel Samec. (smích)
Tým, proti kterému nerad hrajete?
Malenice
Sparta nebo Slavia?
Sparta

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.