ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 7.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B - Petr Votava věří, že si jeho bratr Matěj ještě znovu zahraje 1. ligu a když mu to nevyjde, tak mu bude pořád držet místo na Mladcové

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, vyhráli jste na horké půdě v Tečovicích, jak utkání s Bivojem probíhalo?
Děkuji za gratulaci a za nespočet hlasů od Jirky Jaroše. Zápas s Bivojem pro nás začal dobře. Už 2. minutě jsme šli do vedení a do půlky se nám podařilo skórovat ještě 2x a to zapas rozhodlo. Druhou půlku jsme mohli přidat i další góly, ale úspěšná byla jen ta penaltová od Honzy Chludila.
Tobě se podařilo zaznamenat dvě trefy, co těm brankám předcházelo?
Už ve druhé minutě se dostal míč po našem autu na kopačku Halči( Tomaš Haloda ). Já si naběhl na zadní tyč a dostal jsem od něj krásný centr a z voleje jsem ho poslal proti směru gólmana. Druhý gól jde opět s velkým díky Halčovi, který mi oplatil asistence ze zápasu proti Veselé. Ted šla pro změnu přihrávka po zemi do malého vápna a já míč doklepl do poloprázdné svatyně Bivoje.
Opět Vám hraje dobře obrana, dvojice Kraváček - Blažek asi patří k nejlepším v soutěži?
Myslím si, že celá naše obrana pracuje dobře, ale vyčnívají samozřejmě ti dva, protože už vedle sebe hrají nějaký ten pátek. Za nimi to pak všechno hlídá Peťa Kupka, který už s nimi taky něco odehrál. Celý ten trojlístek je podle mě nadstandartní na tuhle soutěž.
O víkendu hrajete derby s Loukami, myslíš si, že se prosadí jejich kanonýr Petr Janča?
Na zápasy s Loukami bývám často lazar tak snad se mi během týdne nic nestane a pomůžu Mladcové k vítězství. Věřím, že Petra Janču naše obrana pohlídá. Takže si myslím, že se neprosadí.
Koho ještě považuješ letos za kandidáta postupu do 1. A třídy a kdo bude hrát o Černého Petra?
Na kandidáta na postup netipuji nikoho, na vítěze soutěže náš tým. Černého Petra si netroufnu tipnout, protože si myslím, že soutěž je hodně vyrovnaná a padnout to tak může hned na několik týmů. Tedy kromě nás.
Jaká je zatím Tvá hráčcká kariéra a kde jsi začínal s fotbalem?
S fotbalem jsem začínal ve Zlíně, kde jsem působil od přípravky k mladšímu dorostu. Mám odtamtud několik vzpomínek, které si rád někdy připomínám s Kubou Zapletalem. Poté jsem přestoupil do dorostu otrokovické Viktorky, kde jsem působil taky několik let i v mužském fotbale. Dále mě fotbal zavedl do Čamlíkova ( Malenovice) a přes Příluky na kopec na Mladcovou. Na všechny tyhle týmy vzpomínám s úsměvem.
Na které trenéry nejraději vzpomínáš?
Já si rád vzpomínám na každého trenéra. Ale tvrdím, že fotbal vás naučí hrát a mít ho rád, váš první trenér a tím byl Radek Střelec. Pak rád vzpomínám i na Tomáše Stýskala z Otrokovic a samozřejmě na mého nynější trenéra Luďu Lošťáka.
Jaké máš koníčky a jaké je Tvé povolání?
Mým největším koníčkem je fotbal. Zahraju si rád i tenis. Pak mám dvě úžasné děti a hodně tolerantní přítelkyni Míšu, které patří velký dík. Stále jsem takové dítě, takže si rád zahraju i video hry, ale i tady je to nejvíce Fotbal ( FIFA ). Živím se v oblasti gastronomie.
Jak hodnotíš spoluhráče, trenéry, zázemí a chod mladcovského klubu?
Na Mladcové je skvělá parta lidí. Hráči drží pospolu, umíme se i zdravě nahecovat, tedy až na trenéra (smích), když se nedaří. Do chodu klubu nevidím, ale nemohu si na nic stěžovat. Hodně mi na Mladcové pomohl nyní už zesnulý Honza Řehák a tak mu patří jedno velké díky tam nahoru.
Jak se vede Tvému bratrovi a kde momentálně fotbalové působí?
Brácha je kapitola sama o sobě. Od doby, co není metráček (smích), bývá často zraněný a moc toho nenahraje. Nicméně stále mu věřím a vím, že má na to si ještě jednou okusit ligový trávník. A kdyby ne, tak mu bude brácha držet místo na kopci na Mladcové.
Co říkáš na výkon Slavie na Interu Milán?
Já jsem spíše Spartaň, ale českému fotbalu samozřejmě fandím i tak, pokud tedy zrovna nehrají proti Realu Madrid. Trochu si myslím, že to Inter silně podcenil, čímž nezpochybňuji skvělý výkon Slavie a budu jen rád, když se jim takhle bude dařit i nadále.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku