S Bémákem si vždy dáváme čokoládku před zápasem, svěřil se Jakub Šroubek

Vyzpovídali jsme hráče 5. kola KPM Kubu Šroubka, který hájí dres Lhoty. Níže se tak můžete podívat, jak sympatický obránce odpovídal na naše otázky..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kubo, co říkáš na svou nominaci v Sestavě kola a následné suverénní vítězství?
Chtěl bych uvést na pravou míru, že do sestavy jsem se dostal hlavně díky tomu, že šlape celý tým... Můžete vidět, že každý týden máme v sestavě kola minimálně jednoho hráče. A to že jsem vyhrál je samozřejmě zásluha mých spoluhráčů a rodiny, kteří nedělali podle mě nic jiného, než že posílali hlasy (smích).
Kdy jsi s fotbalem začal?
Pokud se nepletu, tak to bylo hned v první třídě na ZŠ.
Co všechno jsi prošel za kluby?
Byl jsem pouze na Sencu, kde jsem s fotbalem začínal a hrál tam až do dorostu. Poté mi hodil laso trenér Nykles, který se k nám vrátil a dal nám nový impuls!
Chtěl by sis časem vyzkoušet fotbal i na vyšší úrovni?
Určitě jsem si s tou myšlenkou dříve hrál, ale diplom od pana Pelty už mi na nástěnce visí, takže si myslím, že víc už nepotřebuji a krajský přebor je můj strop (smích).
Máš nějakou fotbalovou modlu, popřípadě oblíbený tým?
Nikdy jsem věřící nebyl, ale s Bémakem si vždycky dáváme čokoládku před zápasem, což už je taková tradice. Každopádně už léta fandím Chelsea, která je teď na obrovským vzestupu!!!
Jak těžké je pro tebe skloubit tréninky se školou?
Skloubení tréninků se školou mi nedělal nikdy problém, ale je pravda, že občas školu kvulli fotbalu trochu zanedbávám.
Martin Matas ve svém rozhovoru uvedl, že jsi hned po ikonické CR7 jeho dalším vzorem, těší tě taková informace?
Jo Márty je díky Cristianovi takový fanouškovský světoběžník... kam jde Cristiano, tam začne Márty fandit. Myslím si, že pokud bych přestoupil jinam, Márty by šel za mnou, jelikož ho na tréninku učím střílet góly (smích).
Jaké máš jiné záliby, kromě fotbalu?
Celkově jsem nadšenec do všech sportů, takže se POKOUŠÍM hrát hokej a nově s kamarády máme futsalový tým, z čehož jsem hodně nadšený. Každopádně mezi mé záliby patří i škola, protože kdyby mě to nebavilo, tak to nedělám, že?
Chtěl bys něco vzkázat do kabiny, popřípadě našim čtenářům?
Do kabiny bych se zaměřil hlavně na naše útočníky, kterým to zatím moc nestříli, aby poctivě chodili na tréninky a kdyžtak se mě zeptali na nějaké rady (smích) a čtenářům, aby pozorně četli rozhovory s našimi hráči a poznali, že díky dobré partě nám to na hřišti takhle funguje.
Díky za rozhovor a ať se daří!
Zdar a sílu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.