ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 5.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B - Jaroslavický Pavel Paníček přišel do Jaroslavic z Pasek jako stoper, trenérovi však řekl, že je útočník a v loňské sezóně dal patnáct branek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, vyhráli jste nad Slavkovem p/H těsně 2:1, jak utkání probíhalo?
Děkuji za nominaci i všem moc za hlasy. Pokladník si mne ruce. Slavkov pod Hostýnem na nás vletěl. Prvních dvacet minut hráli jen oni a dali zaslouženě gól na 1:0. Poté jsme se vzpamatovali a ještě do poločasu stihli vyrovnat. Ve druhém poločase už jsme chtěli více my a odměnou nám byl gól na 2:1. Utkání mělo dobrou atmosféru i v hledišti, kde hostům přijel plný autobus fanoušků a ti až do poslední minuty fandili a překřikovali se s našima fanouškama na tribuně.
Tobě se podařilo vsítit vítěznou branku, co jí předcházelo?
Klasický aut z prostoru laviček. Žára (Marek Žárský) ho prodloužil. Já jen zužitkoval svoje kila navíc. Vyhrál souboj tělo na tělo, tím jsem se uvolnil a běžel z úhlu sám na brankáře. Podíval jsem se jak stojí brankář a za kroutil to na zadní. A emoce byli neuvěřitelné, fanoušci začali vyvolávat moje jméno. Měl jsem husí kůži. Nic podobného se mi nikdy předtím nestalo. Za to jim patří velký dík!
Podržel Vás brankář Michal Gazdík, jak hodnotíš jeho výkon?
Všichni víme, proč nás podržel. Měl kvalitní předzápasovou rozcvičku, žádné přihrávky, prostě normální rozchytání (smích). A v zápase to šlo hodně poznat, nebýt jeho tak poločas prohráváme minimálně o tři góly. Hlavně díky jeho zákrokům jsme se nakopli k obratu. Zápas se mu hodně povedl.
O víkendu hrajete v Luhačovicích, co očekáváš od tohoto duelu?
Vzhledem k tomu, že se nám daří a snažíme se hrát pohledný fotbal, tak si myslím, že právě s Luhačovicemi to bude velice zajímavé utkání. Mají kvalitní tým, který bude chtít hrát fotbal, je se na co těšit.
Znáš některé fotbalisty z luhačovického klubu a na koho si budete muset dát nejvíce pozor?
S Honzou Zámorským jsem hrál na Pasekách v dorostu jinak ty kluky moc neznám, ale góly jim tam dává hodně Petr Zapletal. Každopádně my máme minimálně do dalšího kola nejlepší obranu v lize, takže pevně věřím že další gól v našem zápase nepřidá.
Jaká je zatím Tvá hráčcká kariéra a kde jsi začínal s fotbalem?
S fotbalem jsem začal v pěti letech na Pasekách, v žácích jsem půl roku měl střídavý start v Loukách a po rozpadnutí dorostu na Pasekách jsem přešel sem na kopec do Jaroslavic. Začal jsem původně jako stoper, v žácích jsem to začal postupně střídat za útok a jak jsem přešel do Jaroslavic, tak jsem trenérovi řekl, že jsem útočník. V první sezóně jsem dal patnáct gólů a od té doby se motám na hrotu.
Kdo Tě podporuje ve Tvé fotbalové kariéře?
Taťka. Od malička mně podporuje a na zápasy chodí i dnes. Občas dojde s dědou, občas s kamarády, takže určitě nejvíc on. Ale podporu cítím i u trenéra i v kabině, máme super kolektiv, podporujeme se navzájem. Máme v týmu zdravou konkurenci a obrovský týmový duch.
Jak vidíš úroveň zlínské 1. B třídy a je to pro Vás ideální soutěž?
MHD liga je naprostý ideál . Jsou tu kvalitní soupeři, většinou se mezi sebou známe navzájem. Máme všechny blízko, nemusíme cestovat nikam hodinu a půl, nemáme zabitý celý den. Takže určitě nám tato soutěž vyhovuje.
Koho favorizuješ letos na postup do 1. A třídy?
Asi Luhačovice nebo Mladcovou, ale rozhodně chceme bojovat o nejvyšší příčky i my!
Jaké je Tvé povolání a jaké jsou Tvé koníčky?
Pracuju ve stavebninách DEK jako skladník, jezdím vysokozdvižným vozíkem. Mezi mé koníčky patří jednoznačně fotbal, dobré jídlo a posezení s přáteli. Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 19 50:35 32
5 SK Tlumačov 19 35:31 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku