Derby chceme vyhrát, říká hráč kola Patrik Hošek

Po dvojici z Netolic se hráčem kola stal tentokrát útočník Dolního Dvořiště Patrik Hošek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak by jste zhodnotil zápas proti Chvalšinám?
Upřímně já osobně jsem od Chvalšin čekal bojovný výkon plných osobní soubojů a nakopávaných míčů, ale hned od začátku mne překvapili rychlou mezihrou s přechodem dopředu. Bohužel jsme začátek byli všude pozdě, tak jim to vycházelo. Po 15 minutách jsme se pomalu dostávali do hry, čímž se hra vyrovnala a my dali první gol. Do poločasu jsme dali ještě jeden a hra se překlopila do poločasu na naší stranu. Po poločase už jsme na golovky hráli jen my a ze začátku jsme udeřili hned 2x a bylo hotovo. Hosté pár šancí měli, ale dokázali proměnit jen jednu.
Dal jste tři branky, popište je?
První branku jsem dal po naší standartce, kdy Šimina (Štifter) mě našel ve vápně, já si to zpracoval kozama a levasem jsem míč uklidil k tyči. Druhou branku jsem doklepával do prázdné kasy s obráncem na zádech po Eržovo vyražené střele. A třetí golík jsem vstřelil z poza šestnáctky placírem po zemi na zadní.
Po třech kolech máte 7 bodů, panuje v týmu spokojenost?
Nálada je v kabině velmi příjemná, vždyť 7 bodů jsme měli minulou sezonu za celý podzim, jsem rád že jsme navázali na jarní výkony a daří se nám. Po 3 kolech jsme sice 2. , ale my se chceme v první řadě zachránit:-), takže makáme dál.
Další kolo vás čekají Loučovice, jaký zápas očekáváte?
Tak tohle bude derby a my je chceme určitě porazit tak jako oni nás, ale my budeme chtít vyhrát o něco víc. Bude se jezdit po prdeli a bude lítat tráva vzduchem, což moc rád neuvidí náš správce Zdenda :-). Doufám že to nebude tak vyhrocené jak minulou sezonu a nikomu se nic nestane.
Jaká je vaše kariéra?
Začal jsem hrát fotbal v 5 letech tady v DD za starší žáky :-). Nebyla tu žádná přípravka ani mladší žáci. Do zápasú jsem začal pořádně naskakovat až v cca 11 letech ,kdy všichni starší hráči odešli a uvolnilo se místo v sestavě, do té doby jsem odehrál cca 15 minut za zápas:-). Koncem žáků jsem odešel do Kaplice do dorostu, kde jsem se naučil hrát fotbal a získal to fotbalové přemýšlení. To mě po 2 letech v dorostu dostalo do A týmu, kde jsem si zahrál Krajský přebor, I.A a I.B . Teď jsem 3 rokem v DD a momentálně jsem spokojený. Kluci z Kaple mi chybí a já doufám že si s nima někdy ještě kopnu:-).
Komu fandíte a jaký je váš oblíbený hráč?
Moje srdeční záležitost je ACS... Ikdyž jsme momentálně v prdeli fandím jí pořád a fandit budu:-). Nejsem fanda úspěchu jako ty z Edenu nebo ze Štruncových sadů..... můj oblíbený hráč je David Lafata, Lewandowski a sympatický mi byl i Romča Bednářů, který mě inspiroval jeho jednoduchým sestřihem:-).
Víte co vás výhra hráče kola bude stát do týmové kasy?
No nejspíš to bude pár flašek Morgena, nic jiného se tu nepije:-).
Máte nějaký osobní cíl do této sezony?
Můj cíl je být hlavně zdraví. Na jaře mi druhé kolo nechtěně obránce zlomil nohu a jaro pro mě skončil, takže hlavně být fit a hrát:-). Když se mě bude držet střelecká forma, taky se zlobit nebudu.
Kdo podle vás se porve z vaší skupiny o postup do I.A. třídy?
Je to momentálně ohraná písnička, určitě Netolice a zasáhnou Větřní s Boršovem. Když se tam náhodou ochomítneme i my, tak dokopná bude určitě fantastická.
Děkuji za rozhovor.
I já děkuji a děkuji všem co mi dávali hlas, vážím si toho.
Minidotazník Patrika Hoška
Kdo při tréninku nejčastěji překopává síť za brankou?
Rozhodně Kreny (Jan Krenaurer).
Kdo na tréninku dostává nejčastěji párky?
Ty jo to nevím, asi Koubič:-) (Ondřej Kouba).
Kdo chodí na tréninky pozdě?
Tady bych řekl, že asi já, protože trénink máme od 18:00 a já do 17:50 ještě spím:-).
Kdo na tréninku při střelbě na bránu dává málo branek?
Kreny.
Kdo má v šatně největší bordel?
Nikdo, jsme klucí čistotný a vždy si věci uklízíme:-).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.