V Cehnicích jsem spokojený, žádné přehnané ambice nemám a přestup neplánuji, svěřil se hráč kola Libor Čech

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Libor Čech – Sokol Cehnice, v zápase proti Strunkovicím ukazoval velkou aktivitu a snažil se podporovat útoky z kraje obrany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. Hned v prvním zápase jste narazili na silné Strunkovice. V poločase jste vedli 1:2. Co se stalo, že jste si vedení nepohlídali?
První poločas jsme podali dobrý týmový výkon a zaslouženě vedli. Bohužel druhá půle již byla o poznání horší. Nechali jsme Strunkovicím více prostoru na zakládání útoků. Z toho pramenilo několik standardních situací, z kterých jsme obdrželi tři zbytečné góly. To nás může velmi mrzet, jelikož výšková převaha byla na naší straně. Druhý poločas ovlivnil příchod domácího útočníka, který působil podnapilým dojmem a jeho hra a slovní vyjadřování rozhodně nepatří na fotbalové trávníky.
Před týdnem jste nastoupil i za B tým a dal jste dvě branky. Na jaké pozici hrajete v béčku?
Obvykle chodím do obrany, ale na tento zápas jsem přijel až po začátku a byl jsem jediný na střídání. Hned po příchodu na lavičku si náš útočník roztrhl kopačku, a tak musel vystřídat. Dal jsem dva góly a přesunul se zpět do obrany.
A jaký je dle vás největší rozdíl mezi I.B a III. třídou. Je rozdíl i mezi rozhodčími?
Největší rozdíl vidím v rychlosti hry, soupeři více napadají a je tak méně času na rozehrávku. Týmy více trénují a jsou tak fyzicky lépe vybavené. Musím říct, že mám radši rozhodčí z okresních soutěží. V I.B většinou rozhodčí působí příliš povrchně a kazí nám chuť k fotbalu.
Jste odchovancem Cehnic. Myslíte, že někdy obléknete i jiný dres?
V Cehnicích jsem spokojený, fotbal beru jako jeden z několika koníčků a nemám žádné přehnané ambice. Žádný přestup neplánuji.
S kým jste na tréninku nejčastěji ve dvojici, je to váš brácha?
Když je na tréninku, tak s ním.
Za Cehnice hrajte už od mládí, víte zpaměti rok vzniku tohoto klubu?
Přiznám se, že vůbec netuším.
Mini dotazník Libora Čecha:
Tým, proti kterému nerad hrajete?
Volyně, Strunkovice.
Nejrychlejší hráč v týmu?
Náš Fun Din Dung neboli Patrik Šebesta.
Nejdůraznější hráč v týmu?
Kapitán Pavel Krejsa.
Nejlepší hlavičkář v týmu?
Trio čahounů: Krejsa, Nedvěd, Kroupa.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.