Předseda je hajnej a střelil asi dvacet divočáku, takže máme rok co jíst, prozrazuje hráč kola Matouš Kouba z Malont

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Matouši, gratuluji k vítězství. Tvé pocity?
Děkuji pěkně. Pocity jsou vždycky příjemné, ale očekával jsem, že vyhraji.
Každou sezonu zvítězíš alespoň jednou v sestavě kola. Je to tvým předsezonním cílem?
Mým předsezonním cílem je vyhrát všechno co se dá, nerad prohrávám. To, že to vyhrávám každý rok, dokazuje jen to, jak mě mají všichni rádi.
Proti Větřní si v sobotu otevřel skóre, popiš nám svou branku...
Moje branka padla, když jsem vyčuchal přihrávku na půlce, poprvé v sezóně jsem se rozběhl, před vápnem jsem si narazil se zrzavou mašinou (Doubrava) no a uklidil to k tyči ve Zlatanovo stylu.
První půle vám příliš nevyšla a remizovali jste v ní. Ve druhém poločase jste však spustili brankostroj. Co jste zlepšili ve druhé půli?
To, že se nedařilo bylo trochu tím, ze pomezní Janda asi zapomněl, že je na fotbale a ne na nádraží. Naštěstí mu hlavní o půli domluvil a už nás tam začal pouštět. Pak už to byla kočka - myš.
Po devíti kolech jste první. Očekával si před sezonou, že budete takhle vysoko?
Očekával jsem, že budeme první, proto jsem v Malontech, máme jenom nejvyšší cíle. Nesmíme ale usnout na vavřínech, myslím, že rozhodne zápas s Chvalšinami. Ale pořád zbývá půl sezóny, takže zápasů bude spousta.
Je postup do 1.B třídy vaším cílem?
O tom se budeme bavit, když vyhrajeme soutěž. Na 1. B by to chtělo nějaký kluky ještě, v zimě se vrátí velká posila Ribéry (Sycha), ale jestli chceme pomýšlet na vyšší soutěž, tak by to chtělo ještě alespoň dva fotbalisty. Já osobně bych chtěl ještě zůstat v okresu, protože to vypadá, že rezerva Kaplice suverénně postoupí a já bych si proti ní chtěl zahrát.
Co tréninky? Už jste je zase zavedli nebo se stále scházíte jen na zápasy?
Nemůžu soudit, já na ně nechodím. Ale co jsem tak slyšel, tak ze začátku byly v patnácti lidech, teď už je to zase slabší, to víš, večer už je ziminka a rýmičku dneska nechce nikdo.
V sobotu jedete do Křemže, která v minulém kole porazila Chvalšiny, jaký čekáš zápas?
To, že Křemže porazila Chvalšiny ukazuje, jaký mají silný tým a nesmí se podcenit. V Křemži to bylo vždycky těžký. Já bohužel nebudu, ale věřím, že kluci to zvládnou a přivezou tři body.
Momentálně máte nejméně obdržených branek. Co k tomu řekneš jako stoper?
Máme nejlepší obranu v soutěži, což mě jako zadáka těší, jen vepředu by to chtělo ještě zlepšit, ale nemůžu být všude.. To byla sranda, já jsem hrozný kopyto, proto hraji vzadu, tam to můžu jenom odkopávat a nemusím běhat. Naše obrana hraje každý zápas v jiné sestavě a pokaždé to funguje. Je to hodně kvalitní tuhle sezónu. Teď jsem hrál předstopera, a když jsem se podíval za sebe, že za mnou stojí 101 let (Bílý + Krátký), tak je to síla, ale jsem rád, že tihle pardi chodí a hrají s prstem v nose, zkušenosti potřebuje každý tým.
Chceš na závěr něco někomu vzkázat?
Jako první bych chtěl poděkovat mé dokonalé přítelkyni, která má největší zásluhu na mé výhře, dále pak přátelům, se kterými jsem před zápasem s Větřní chlastal, kteří mi hlasy posílali. Taky osobnímu masérovi Fildovi, že si mě vždycky vezme do parády. Klasika, vedení týmu, hrozně to tam šlo nahoru, vybrečel jsem si kančí guláš a do týdne byl, večeře po zápase jsou teď pořád, což je fajn, předseda je hajnej a střelil asi dvacet divočáku, takže máme rok co žrát, akorát s těma autama se fláká..těm dvěma kočkám, co nám čepujou pivo a všem fanouškům, kteří poctivě chodí, i když to není někdy nejfotbalovější, stejně si myslím, že je bavíme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.