Věřím v naší výhru, říká před utkáním v Dýšině smíchovský Radek Tyll

Hráčem 4. kola městského přeboru se stal Radek Tyll ze Smíchova. O  rozhovor s vítezem ankety Vás ani tentokrát neochudíme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji vítězství v anketě. Co říkáte na to, že čtenáři zvolili hráčem kola právě Vás?
Chtěl bych poděkovat všem co mi poslali hlas a je vidět, ze fotbalunas.cz sledují odborníci. (smích) Upřímně si myslím, ze měl vyhrát někdo jiný, protože bylo o víkendu více lepších výkonů.
Vím, že ve Smíchově anketu sledujete a máte v kabině i vypsané taxy. Prozradíte, co Vás to bude u pokladníka stát?
Ani přesně nevím, kolik mi to přesně bude stát, ale v sazebníku máme ohodnocení za sestavu kola a také za výhru. Takže dvě odměny. (smích)
V minulém kole jste přehráli vysoko 7:0 béčko Lhoty. Jaký to byl z vašeho pohledu zápas?
Zápas to byl jednoznačný a měli jsme vyhrát větším rozdílem, kdyby jsme promenovali šance. Jen já měl tři.
Váš trenér si na začátku sezóny posteskl, že dostáváte příliš mnoho gólů. Jak moc je z tohoto pohledu důležité udržené čisté konto v posledním zápase?
Důležité to samozřejmě je, ale ani nevím zda měl soupeř střelu přímo na bránu. V prvních kolech se sestava měnila, tak i to mělo vliv, že jsme často inkasovali.
V sobotu hrajete v Dýšině. Co od toho zápasu očekáváte?
Očekávám zajímavý zápas, jelikož si myslím, že Dýšina postupně omlazuje a chtějí hrát fotbal a nikoliv pouze nakopávat balony. A věřím v naši výhru.
Prozraďte, kdo je v kabině Smíchova největší vtipálek, kdo se obléká podle nejnovějších módních trendů, nebo kdo chodí všude pozdě?
Největšího manekýna vidím v mladém Tomáši Sládkovi, ten jezdí “nažehlený” i na kole. (smích) Největším bavičem je Mýdlový princ Tobič (David Tobrman) a Kovy (Jan Kovář). Tato dvojka pořádá každou sobotu “zpívanou” u nás na hřišti. (smích) Tímto bych chtěl všechny pozvat na další vystoupení. (smích)
Když jsem s Vámi dělal rozhovor v minulé sezóně, tak jste uvedl, že jste velkým fanouškem plzeňské Viktorky. Byl jste se podívat na zápase s CSKA Moskva? A jak plzeňský vstup do Ligy mistrů hodnotíte?
Byl jsem se podívat a je to velká škoda, jak zápas dopadl. První půlka byla skvělá, ale druhy poločas jsme brzo dostali gól a pak mi přišlo, ze to bylo čekání, kdy CSKA vyrovná. Bohužel to přišlo po penaltě z rohu. :-( Nedá se nic dělat, je skvělé, ze je LM v Plzni a uvidíme zde nejlepší hráče na světě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.