Všichni noví kluci jsou dobří fotbalisté a dobře zapadli do party, říká Josef Galbavý

Šesté kolo ovládl divácké hlasování o hráče kola Josef Galbavý ze Slaného. Jeho tým porazil vysoko celek Hřebče a sám Josef Galbavý na tom měl velký podíl. Odehrál skvělé utkání, kdy své spoluhráče zásoboval přesnými přihrávkami, z kterých padaly góly. Sám také jednu branku vstřelil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ve šlágru šestého kola jste vyhráli nad Hřebčí na její půdě rozdílem třídy. Takový průběh jste zřejmě asi ani Vy sám nečekal, že?
Je pravda, že takový výsledek jsem nečekal, ale do každého zápasu jdeme s tím, že chceme soupeře přehrát svoji hrou a vyhrát, to se nám povedlo.
Do týmu přišlo pár posil. Jak zapadly nové tváře do kolektivu?
V létě přišlo několik nových kluků a musím říct, že všichni jsou opravdu dobří fotbalisté a hlavně zapadli dobře do party, což je hodně důležité.
Slyšel jsem, že ambice jsou divizní. Jak to vidíte Vy?
Nevím, jestli se to dá říci zrovna takhle. Chceme hrát dobrý fotbal a pohybovat se do pátého místa. Jestli z toho bude na konci sezóny postupové místo, tak bude na vedení, aby se rozhodli.
Chtěl byste ještě i sám okusit zase vyšší soutěž?
Já osobně bych neměl problém hrát vyšší soutěž, ale nevím, jestli bych to skloubil s prací. Čím vyšší soutěž, tím je potřeba více trénovat a nedovedu si představit trénovat čtyřikrát týdně.
Do Kutné Hory přišel Štěpán Kacafírek. Je podle Vás dobře, že z pohledu diváka se soutěž hemží hráči s ligovými zkušenostmi, kterých není v krajském přeboru zrovna málo?
Samozřejmě je to dobře. Čím více dobrých fotbalistů bude v soutěži, tím budou kvalitnější zápasy a pro diváky jenom dobře.
Začaly evropské poháry. Fandíte všem českým klubům, nebo pouze jednomu, který je třeba Váš favorit?
Českým týmům fandím a musím říct, že jak výkon Plzně, tak i Slavie, mě velice příjemně překvapil. Oba dva týmy hrály dobře i na takové úrovni.
Cristiano Ronaldo dostal v prvním zápase za Juventus v Champions League červenou kartu. Souhlasíte s verdiktem pana rozhodčího?
Viděl jsem několik záběrů a s verdiktem rozhodčího nesouhlasím, ale rozhodčí bohužel takové možnosti nemá. Rozhodčí to v takových situacích nemá jednoduché, ale rozhodnutí to dle mého názoru bylo špatné.
Máte své favority na celkové vítězství v Lize mistrů a Evropské lize? Pokud ano, koho?
Myslím, že favorité jsou každý rok stejní. V Lize mistrů se jedná o Real Madrid, Barcelonu, Bayern Mnichov a Juventus Turín. V Evropské lize je to hodně otevřené a favority nemám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.