Jistý postup už 5 kol před koncem nám umožňuje alespoň více oslav, směje se opora Slovanu Josef Nosek

Hlasování o Hráče 23. kola městského přeboru ovládl Josef Nosek ze Slovanu Plzeň. Odchovanec týmu, který si již s velkým předstihem zajistil postup do B třídy, nám například prozradil, co mu po triumfu v anketě napsal kapitán mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Co na svůj triumf říkáte?
Děkuji a co na svůj triumf říkám? Někdo se musel hodně snažit, aby mi tam „proklikal“ přes všech ostatních 10 hráčů a za tu snahu určitě děkuju.
Máte v kabině vypsané za zařazení do sestavy kola či titul hráče kola nějaké taxy?
To si myslím, že byla zásadní motivace ostatních, abych vyhrál. Hned po skončení soutěže mi od Lukáše Marešky přišla zpráva, „Gratuluji, píši 300,- “. (smích)
Oceněn jste byl za Váš výkon v utkání s Unionem, které jste nakonec vyhráli na penalty. Jak byste ten zápas zhodnotil?
Šli jsme poměrně brzo do vedení, které jsme neudrželi ani do poločasu. O poločase jsme v kabině dostali takříkajíc kouř, že takhle teda ne, bohužel už jsme s výsledkem nic neudělali. Ale na podzim jsme s nimi prohráli 1:0, takže asi zlepšení vlastně. :-)
Vstřelil jste jediný gól Slovanu v základní hrací době. Popsal byste nám svou trefu?
Noo, většinou se z obrany moc dopředu nepodívám, ale zrovna nás vzadu bylo dost, tak jsem se ocitl na pravé straně vápna, kde mi přihrával Pepa Reischig a já to z úhlu nějakým zázrakem trefil k zadní tyči. U mě je vlastně štěstí, když trefím bránu. (smích)
Už s velkým předstihem jste si zajistili postup do B třídy, na jaře je to navíc z vaší strany suverénní jízda. Se sezónou tedy musíte být asi naprosto spokojeni?
Je to vlastně první sezona v novém areálu po přesunu z Bor. Na začátku jsme si řekli, že bychom chtěli postoupit a myslím, že jsme všichni udělali, co bylo v našich silách, aby se to povedlo. Že jsme měli jistý postup už 5 kol před koncem, nám umožňuje alespoň více oslav. :-)
Jak se dohrává sezóna, když už máte své jisté? Je těžké najít motivaci?
Nevím, jak to mají ostatní, ale mě osobně je jedno, jestli hrajeme o první místo, udržení a nebo jen ze srandy. Chci vyhrát, ať je to třeba jen na tréninku s klukama o pivo.
Prozraďte nám něco o Vaší fotbalové kariéře. Kdy jste s fotbalem začínal, jakými kluby jste prošel?
To nebude složité. Začínal jsem chvíli před mými 6. narozeninami právě na Spojích, takže jediná změna za těch 15 let je přejmenování a přestěhovaní klubu.
Máte nějakého oblíbeného hráče? A jakému klubu ve velkém fotbale fandíte?
Per Mertesacker a Laurent Koscielny, takže Arsenal z Anglie a pak ještě Leganes (Španělsko) a PSV Eindhoven (Nizozemí). A Marcelo, protože co ten dokáže na levý obraně, je neskutečný. Bohužel hraje za Real Madrid, takže mu můžu držet palce jen v reprezentaci. (smích)
Jaké máte koníčky? Co rád děláte ve volném čase, pokud zrovna nejste na hřišti?
Kromě fotbalu moc času nemám, trénuji u nás ještě mladší a starší žáky, takže jsem na hřišti šest dní v týdnu. No a ten sedmý? To chodím pro změnu hrát futsal. Jelikož studuji VŠ, tak to nějak stíhám. A samozřejmě přátelé, takže je důležité vyhrávat, aby byly další a další důvody k dlouhým oslavám. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.