Razantní hlavičkou jsem propálil vše, co mi stálo v cestě, říká jediný střelec zápasu Světlík vs. Frymburk B Roman Dekret

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství Romane, jaký máš z toho pocit?
Děkuji Zbyňo! Jsem překvapený a nadšený. Je vidět, že se fanynky a fanoušci Světlíku zajímají o dění i mimo hřiště, což mě těší.
Porazil si dolnodvorského stopera Zemana. Právě Dolnímu Dvořišti se nejvíce v anketě o hráče kola daří. Kdo si myslíš, že ti posílal hlasy?
Myslím, že hlasy posílali právě fanynky a fanoušci Světlíku, nejpravděpodobněji spoluhráči. Každopádně děkuji všem, co se o to zasloužili! Do Dolního Dvořiště vzkazuji, že nemůžou pořád všechno vyhrávat.
Jaké bylo z tvého pohledu derby s Frymburkem? Z řad diváků byla slyšet samá chvála…
Myslím, že to byl zápas plný nepřesných přihrávek a neproměněných šancí a hodně bránění. Je to asi kvůli aktuální sestavě obou mužstev. Těší mě, že i tak byli diváci spokojeni.
Vstřelil si jediný gól zápasu, jak k tomu došlo a jaký si měl z branky pocit?
Z rohového kopu jsi poslal nádherný centr na úroveň pokutového kopu, který přelétl bránícího obránce a dopadal přímo do místa, kam jsem nabíhal z velkého vápna. Razantní hlavičkou jsem propálil vše, co mi stálo v cestě a vedli jsme 1:0. Měl jsem samozřejmě radost. Fantastický moment. Rád bych ho zopakoval.
V dalším kole budeš chybět z pracovních důvodů, co bys popřál svým spoluhráčům do utkání na půdě Malont?
Nechť předvedete výkon, díky kterému si budete moct po zápase v kabině zatleskat, ať dopadne jakkoli. Držím vám palce, hoši!
Světlíku se venku vůbec nedaří, zato doma ještě nepoznal hořkost porážky. Myslíš si, že se ostatní týmy špatně srovnávají s vašim hřištěm?
Nedokážu vysvětlil, čím jiným by to mohlo být…
Nyní se nacházíte na dělené osmé příčce právě s Malonty. Kde vidíš svůj tým po posledním podzimním kole?
V hospodě na dokopné. (smích)
Co pro tebe znamená fotbal?
Prostředek pro setkání nadšenců, kteří rádi kopou do míče… Přátelství
Máš nějaký zážitek z fotbalu, který nikdy nezapomeneš? Popřípadě jaký?
Dal jsem si tři vlastňáky během jednoho zápasu. Naboural jsem půjčené auto po cestě na zápas. Zvracel jsem na dokopné ze zelené, …
Máš nějaký fotbalový vzor? Popřípadě jaký a proč?
Dnes už ne. Když jsem byl dítě, líbil se mi Bayern Mnichov a Élber jako útočník.
Jaký soupeř byl z tvého pohledu prozatím nejtěžší a proti komu se ti hrálo nejlépe?
Myslím, že Vyšší Brod nás nejvíc přehrával, dostával pod tlak a trestal chyby. Nejlépe se mi hrálo asi proti Horní Plané. Tam si myslím, že jsme hráli fotbal, který měl myšlenku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.