Jaroslav Kostecki: Nejsem spokojen, protože jsme chtěli postoupit

Sezónu Budišova hodnotil jeho vedoucí Jaroslav Kostecki. O plánech na příští sezónu  ještě nic nevěděl, protože teprve dnes měli schůzi, na které se to mělo vše projednat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Panuje spokojenost s právě skončenou sezónou?
Nejsem spokojen, protože jsme chtěli postoupit a skončili jsme na třetím místě, které bylo první nepostupové. Kluci to nezvládli hlavně psychicky, měli špatný přístup k tréninku, u některých i špatná životospráva, a proto jsme tam kde jsme. Kluci jsou mladí, jsou to dobří fotbalisté, ale bohužel vážně to bere půlka týmu, druhá půlka to bere tak, že musí hrát, má špatný přístup k zápasu, a to je špatné. V jarní části sezóny se to projevilo špatnou docházkou na trénink (4,45%), ke konci sezóny jsme jezdili na zápasy pouze v 11 lidech. Takhle se o postup nedá bojovat. Když se ten přístup nezmění, tak určitě nepostoupíme, protože nám vždy utečou dva až tři důležité zápasy, kvůli kterým se nám ten postup nikdy nepodaří. Navíc i spolupráce s béčkem není moc dobrá, kluci za áčko moc hrát nechtějí. Za áčko chtěli nastoupit pouze dva hráči.
Kdo tvořil osu týmu?
Tvořil ji kapitán Jan Vondrouš, který do toho dal maximum a neuhnul z žádného souboje. Dále to byl Tomáš Skácel, který podával nejvyrovnanější výkony, a posledním byl obránce Miroslav Marek.
Jaká bude letní příprava?
Zítra (pozn. rozhovor se konal 4. 7. 2017) si sedneme, rozhodneme kdo bude novým trenérem, a jaké ambice budeme mít pro příští sezónu. Přípravu začínáme 15. července.
Jaké posily plánujete?
Vrátí se k nám Lukáš Marek, který minulou sezónu odehrával v Moravském Berouně ve vyšší soutěži. Dále máme vyhlídnutého Petra Modelského, který hrával divizi a bohužel pro zdravotní problémy ji hrát nemůže. Chce to u nás zkusit, tak uvidíme, zda to vyjde. Je to vynikající hráč, ale asi ne už na celý zápas, ale i tak by nám hodně pomohl. Z béčka chceme přetáhnout Daniela Siažíka.
Odejde od vás někdo?
Nevím o tom, že by někdo měl odejít, i když jsem slyšel o zájmu Vítkova o některé naše hráče.
Který zápas považujete za nejlepší, a který naopak za nejhorší?
Za nejlepší považuji domácí zápas s Hradcem, který jsme vyhráli 4:2. Za nejhorší považuji domácí zápasy s Vřesinou a Malými Hošticemi, protože ty rozhodly o tom, že jsme až na třetím místě. Těchto 6 bodů nám na konci sezóny chybělo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.