Děkuji za nominace, ale už bych byl rád, abych se v sestavě neobjevoval, říká dvojnásobný vítěz kola Jan Krenauer

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? JAN KRENAUER z Dolního Dvořiště. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji ti k vítězství. Podařilo se ti zvítězit již podruhé. Jaký máš z toho pocit?
Děkuji pěkně. Pocity jsou samozřejmě krásné, ale musím na sobě dál makat a neusnout na vavřínech. Děkuji všem, co obětovali svůj čas a pár hlasů mi poslali. Beru to profesionálně. (smích)
Dvě ze čtyř nominací si dokázal proměnit ve vítězství v naší anketě. Kdo pro tebe hlasoval tentokrát?
Tak určitě mamina, jako vždy. Pak samozřejmě nemůžu zapomenout na Kubajze a tréňu, jde vidět, jak mají náročnou práci. (smích) Jinak děkuji za nominace, ale už bych byl rád, abych se v sestavě neobjevoval. Vždyť už mě bylo dost, ještě že jsem minulý týden ukecal mamku a pár lidí, ať hlasují pro Ozzáka. (smích)
Očividně tě tvůj klub v sestavě chce vidět a proto dostáváš nominace. Pověz nám o tvém výkonu s béčkem Slavoje, který ti vynesl toto ocenění.
Asi, nevím co na to říct. Přijel jsem trošku později, jelikož jsem předseda volební komise, takže jsem se cca deset minut rozcvičoval a šel na věc. Náš asistent trenéra Říháček nám dává na rozcvičce co proto, tak jsem nebyl asi tolik zavřen a pár pěkných kolmic rozdal. (smích) A tím vzkazuji Kubajzovi, že opravdu pár, nejsem jak Koubič. Kdo zná, pochopí. (smích)
Přihrál si opět na gól popiš nám tu situaci, která brance předcházela?
Byl tam dlouhý balón od Vančiho na našeho zatím nepříliš produktivního útočníka Páťu (který je jinak výborný, ale musím trošku popíchnout k zítřejšímu výkonu), který mi to neskutečně sklep prsama do nohy, já to trochu potáhl a přihrávkou kolem beka poslal Ozzáka do samostatného úniku, při všech svatých to krásně technicky obstřelil kolem gólmanovy nohy.
Od začátku sezony si udržuješ výbornou formu, připravuješ se nějak speciálně?
Začal jsem trochu něco dělat a ne jen se válet. Díky Šumáku (brigáda) jsem dokonce i trochu zhubl. Pět kilo dole je znát, jsem lehčí a rychlejší. (smích)
Nejvíce hlasů ti tedy posílá tvá maminka. Je něco, co bys jí chtěl vzkázat skrze tento rozhovor?
Že jí za to moc děkuji, ale už by mohla přestat a pořádně v práci makat. (smích) Čokoládu stejně nedostane, jako to bylo v případě našeho hráče Ibry (Maurence).
Já myslím, že by si maminka určitě něco od svého syna zasloužila. Zítra vás čeká derby, co říkáš na Malonty, které se nepotýkají zrovna s dobrou formou?
Když to říkáš, tak pro ni něco speciálního vymyslím. Bude koukat. (smích) Nepotýkají, to je pravda, ale na nás se pořádně připraví. To je derby jako hrom a možná dokonce tahák kola. Zítra má být navíc hezké počasí, tak čekám celkem velkou účast, navíc Kaplice hraje až v neděli, tak bude fakt hodně lidí. Jelikož v Malontech je 50% kapličáků a to samé i v Dolňáku, možná i víc. Takže máme s kluky o co hrát, všichni jsme spolu hráli v Kaplici, kde jsme byli nepotřebný, tak jsme šli za lepším angažmá. (smích) Ale jestli bude Faltík (Faltus), Maty (Kouba), Lup (Pulec), Kuzmič (Kuzma) a Valdés (Valíček), bude to hodně těžké, ale jak komentoval expert v Českokrumlovském deníku V. Tomka, že jsme ambiciózní tým, měli bychom vyhrát. Jinak ta malontská forma se odvíjí od toho, jestli hraje Lup (50% týmu) a ten teď často nehraje, proto jsou tak dole.
Jelikož si zvítězil podruhé, tak tě čeká jiná pětice otázek než v první případě. Jdeme na to. 1) Tvůj fotbalový vzor?
Mám jich víc, jestli nevadí. Hulk, Agüero a baví mě Reus.
2) Který fotbalový stadion se ti líbí nejvíce?
Westfálský stadion v Dortmundu a potom náš stánek v Dolňáčku.
3) Oblíbená módní (fotbalová) značka?
Adidas, Puma
4) Za který klub by sis chtěl zahrát?
Za moje kluky ze City (pozn. redakce: Manchester City - Premier League).
5) Auto nebo motorka?
Těžká otázka, měl jsem motorku, stýská se mi po ní, ale mám i auto, a to bych také nevyměnil, takže se omlouvám, ale nedokážu odpovědět.
Děkuji Ti za rozhovor a přeji hodně štěstí v dalších zápasech!
Já ti také děkuji, doufám že se mi stále bude dařit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.