"Moje koníčky jsou opékání buřtů na zahradě.", říká budoucí tatínek a vítěz šestého kola Radovan Kaprál - 6.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ráďo, vyhrál si hlasování o nejlepšího hráče 6. kola soutěže, a to dokonce s 54% hlasů. Co na to říkáš?
Tak určitě je to super pocit. Ani jsem nepočítal s tím, že vyhraji s tolika hlasy. Je fajn cítit podporu ze všech stran.
Po pěti kolech jste na 8.místě. Jaké jsou Vaše ambice na tuto sezónu?
V Křemži se nám momentálně moc nedaří, ale věřím tomu, že to teprve přijde...Máme super kolektiv a fotbal je pro nás vše a chtěli bychom se udržet alespoň uprostřed tabulky. Na příští sezonu budeme nastupovat s vyššími cíli než letos.
Zaslechl jsem, že si v mládí hrál za FK Skavoj Český Krumlov a poté za Chvalšiny. Přemýšlíš o přestupu z Křemže do jiného klubu?
Křemže je jako moje rodina. Jak už jsem psal, je tam super kolektiv. Nad přestupem nepřemýšlím, jedině kdyby se ocitla příležitost kopat za peníze..(smích)
Společně s tvou partnerkou čekáte rodinu. Jak se těšíš na roli tatínka?
Na roli tatínka se velmi moc těším, když vím, že budeme mít doma dalšího fotbalistu. Chtěl bych, aby kráčel v rodinných stopách fotbalistů, a aby příjmení Kaprál bylo ještě kde číst...
Na chvíli zase zpět k zápasu. V posledním zápase jsi byl zvolen hráčem utkání a vstřelil si gól. Jak probíhalo utkání a co předcházelo tvé vstřelené brance?
Utkání neprobíhalo podle naších představ. Planá byla lepší v kombinacích, ale moc šancí si taky nevytvořila. V druhé půli jsme dostali dva rychlé góly. My jsme měli stoprocentní šance, ale neproměnili jsme je. Náš tým bojoval až do konce hry. Já jsem si stoupl na odražený míč při rohu a nějakým zázrakem jsem to trefil mezi hráči Plané a padlo to tam.
Jak tě podporuje rodina a kamarádi ve fotbale a v soukromém živote?
Rodina a kamarádi podporují a fandí pořád. Táta i děda byli fotbalisté a teď mi předávají jen zkušenosti a za to jim moc děkuji.
Máš nějaký svůj rituál před utkáním?
Rituál nemám žádný.
Jaké máš koníčky kromě fotbalu?
Moje koníčky jsou opékání buřtů na zahradě...
Co tvůj fotbalový vzor, je nějaký?
Fotbalový vzor je Thierry Henry - běhavý fotbalista, který vždy přemýšlel a měl cit pro hru. Chtěl bych být tak dobrý jako on.
Jsme u konce, tak ti položím tradiční pětici otázek. 1) Tvé první fotbalové krůčky?
Začal jsem díky kamarádům, kteří mě přihlásili na fotbal, když mi bylo 10 let ve Chvalšinách, kde se mi velice dařilo. Poté jsem šel na fotbalovou školu v Českém Krumlově, kde jsem hrál tři roky, ale jak rychle to začalo, tak rychle to skončilo opět ve Chvalšinách.
2) Tvůj oblíbený fotbalový klub?
Real Madrid.
3) Fotbalový moment, který ti nejvíce utkvěl v paměti?
Moment, na který nikdy nezapomenu, byl už ve 13-14 letech, kdy jsem byl nejlepší střelec OP žáků ve Chvalšinách. Byl to skvělý pocit, který mám v sobě dodnes.
4) Tvůj životní sen?
Můj životní sen je, aby syn byl lepší než já.
5) Oblíbené jídlo a pití?
Miluji svíčkovou nebo výborný guláš od babičky. K pití vodu s cukrem.
Děkuji Ti moc za tvůj čas, gratuluji a přeji Ti hodně fotbalových úspěchů, a ať máte krásné a hlavně zdravé miminko.
Díky, díky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.