"Napadlo mě zkusit to trefit "halfvolejem", buď to tam padne nebo si to vyslechnu od spoluhráčů.", říká vítěz kola Ivan Maurenc - 5.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství Ivane. Hned tvou první nominaci si zužitkoval ve vítězství a stal si se hráčem kola. Uspořádal si nějakou "hlasovací akci" či si dostával hlasy hlavně od fanoušků?
Děkuji mnohokrát, je příjemné, že to vyšlo hned na poprvé. A abych pravdu řekl informoval jsem pár lidí o anketě, aby měli možnost podívat se na pořádnou sestavu kola a popřípadě mi hodili nějaký ten hlas. (usmívá se)
Podruhé za sebou máme vítěze z Dolního Dvořiště. Čím to je, že se tak často objevujete v sestavě kola?
Buďto tam plavou nějací kapříci (směje se), nebo je to našimi výkony, které převážně v druhém poločase jsou až k neuvěření. A já osobně se přikláním k té druhé možnosti.
Když už si zmínil výkony. Popiš nám ten tvůj, kterým sis vysloužil více jak polovinu hlasů.
Tak u mě žádná sláva, já jsem většinou jen do počtu, aby mohli trhači na střídačce vždycky naskočit a roztočit kolotoč. Zápas v Kájově bych ale řekl, že mi průměrně vyšel. Moc jsem toho nepokazil narozdíl např. od Krenyho, nebo Ozzyho, kteří jsou ligový a dělají žákovský chyby (směje se) a navíc jsem se trefil a to se počítá. (směje se)
To asi tvoji spoluhráči neradi uslyší. Pověz nám, jak se ti podařilo vstřelit branku, která pro tebe byla druhou v řadě.
Oni ví jak je to myšlené (chci je trochu nakopnout před sobotou). Poprvé jsem se trefil minulý víkend, ale ten nestojí za řeč oproti tomu, který jsem vstřelil Kájovu. Zhruba 20m od brány, kdy obránci odvraceli balon jsem viděl, jak padá ke mě, jediné co mě napadlo je zkusit to trefit "halfvolejem", buď to tam padne nebo si to vyslechnu od spoluhráčů. Naštěstí a kupodivu všech, se to s lehkou tečí břevna zakroutilo do brány. Typický tréninkový gol Ibrahimoviče, ale co bych vám povídal, lepší už asi nedám.
To musela být opravdu krásná trefa. Jak moc byl pro tebe osobně těžký zápas v Kájově?
Pro mě osobně byl hlavně po fyzické stránce. Taktéž soupeřova obrana vyhrávala většinu hlavičkových soubojů, což nám ani mě moc nepřidalo.
V Dolním Dvořišti si krátce, co tě přimělo přestoupit do pohraničního klubu?
Tak s klubem jsem se domlouval už ke konci jara, kdy jsem poté navštívil jejich trénink a promluvil si s trenérem, kterému tímto děkuji, že měl zájem. Vyhovovalo mi to, že spoustu kluků jsem znal a uvítal i možnost vrátit se do mateřského klubu.
Takže si se vlastně vrátil domů. O víkendu vás čeká utkání proti Přídolí, se kterým se vám tradičně příliš nedaří. Vaši diváci očekávají vítězství. Budete se snažit jim vyhovět?
Přesně jak říkáte. Přídolí jsme si rozebírali a i jsem si vyslechl to, že to není oblíbený soupeř, ale jestliže chceme hrát na stropu soutěže, musíme takovéto soupeře jednoznačně porazit. Takže jak pro diváky, tak pro všechny fandy u TV, zabojujeme, aby všechny body zůstaly doma.
Zpátky k tobě. Bude tě tvé vítězství něco stát?
Samosebou, máme jasně nastavený ceník, takže týmová kasička se zachvěje v základech.
To bude určitě vydařená dokopná. Minulé kolo Krenauer a teď ty. Na závěr tradiční pětice otázek. 1) 1) Tvé první fotbalové krůčky?
V roce 99 jako šestiletý nastoupil do FK Dolní Dvořiště.
2) Tvůj oblíbený fotbalový klub?
FC Chelsea.
3) Fotbalový moment, který ti nejvíce utkvěl v paměti?
Zápas v mladších dorostencích proti Dynamu ČB.
4) Tvůj životní sen?
Vyběhnout na trávník na Stamford Bridge (pozn. redakce: fotbalový stánek Chelsea FC).
5) Oblíbené jídlo a pití?
Kuře na kari a Coca Cola.
Ivane, děkuji ti za tvé odpovědi a ještě jednou gratuluji a přeji hodně štěstí v dalších zápasech. Nyní ti dávám příležitost k tvému vzkazu fanouškům či spoluhráčům, pokud nějaký máš.
Já taktéž děkuji vám pane redaktore..A rád bych poděkoval všem, kteří podporují mě, tak i klub.Uděláme vše co bude v našich silách, aby jste odcházeli z každého zápasu spokojeni.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.