Gól v lize dorostu proti Dukla Praha je nejsilnějším fotbalovým momentem našeho vítěze kola Jana Krenauera - 4.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě hráč kola. Na úvod tradiční otázka...Čekal si vítězství, když tě trenér nominoval?
Děkuji pěkně pane reportér. Ani ne, nějak jsem na to úplně zapomněl. Ale potom mi to mamka připomněla a bylo mi jasné, že se do třetího místa určitě umístím. (smích) Navíc tréňa měl noční, takže co tam asi dělal? (smích)
Že by "pracoval"? Takže tím, kdo pro tebe nejvíce hlasoval byla tvá rodina a trenér?
Táák určitě. (smích) Jojo, hlavně ta mamka, snad každou hodinu seděla u Vaší skvělé stránky fotbalunas.cz a klikala jeden hlasík, také to teď budu mít drahé. Jak do klubové kasy, tak doma v podobě nějaké skvělé véči. (smích)
Děkujeme za chválu. Jsme rádi, když se Vám (hráčům a fanouškům), to co děláme, líbí. Ale zpátky k tobě a k utkání. Popiš nám tvůj výkon, kterým sis vysloužil nominaci do sestavy kola.
Nevím, jestli byl můj výkon úplně ideální. Spíš jsme s Kubajzem (Kubík) hodně moc metrů, či dokonce pár kilometrů naběhali, takže asi ta bojůvka tam byla. Pak se mi povedlo pár rohů a průnikových přihrávek.
A možná právě to rozhodlo o tvé nominaci. Proti Horní Plané jste nezačali ideálně. Co způsobilo váš špatný vstup do zápasu?
To ne, tak za prvé určitě ta penalta. Náš hráč tam šel zbytečně tvrdě a to byl teprve začátek utkání, to už se nám příště nesmí stávat. No a pak hned druhý gól, trefil to s prominutím jako krá... Palec nahoru pro Korďase.
Vám se naopak podařil vstup do druhé půle, kde jste snížili na 1:2. Byl to pro vás důležitý gól, který vás nakopl?
Hodně důležitý, hlavně pro Mauryho (Maurenc), konečně se trefil. Navíc hned vzápětí jsme měli další tutovku na 2:2, jenže Ozzy (Zeman) chtěl asi zbourat branku a dal jen tyč, škoda, že jsem to nevzal na sebe, příště budu sobec.(smích)
Těsně před koncem jste se však přeci jen dočkali vyrovnání, které pro vás znamenalo bod. Dalo se ze zápasu vytěžit i více?
Určitě dalo, první půlka patřila Plané, ale druhý poločas jsme je snad k ničemu nepustili. Škoda, že tam ještě nespadala nějaká standardka. Ale myslím si, že bod na každé straně je spravedlivý.
Zítra vás čeká těžký zápas v Kájově. Většina tipérů vsází na vítězství domácích, už jen díky jejich výkonu ve Zlaté Koruně. Připravovali jste se na utkání nějak extra?
Něco jsme v týdnu nacvičovali, tak třeba toho využijeme. Jen nás trápí marodka a těch dovolených...Snad žádný zápas jsme ještě nehráli kompletní. Snad se kluci dobře vyspí a nebudou pařit do rána a Kájov něčím zaskočíme. Chtěl bych mojí bídnou vizitku s Kájovem konečně změnit, ještě jsem s nimi nevyhrál. Ale co si budeme povídat, z Kájova se moc bodů nevozí.
To určitě nevozí. Mají velmi dobrý kádr a sezónu začali v dobré formě. Zbývá nám pětice otázek, kterou pokládám každému vítězi kola. 1) Tvé první fotbalové krůčky?
To určitě, hlavně ty zkušenosti. Začínal jsem asi v 6 letech v Kaplici se svými spolužáky, ale první registračku jsem měl udělanou v Dolňáčku a od té doby jsem mezi kluby pendloval.
2) Tvůj oblíbený fotbalový klub?
Manchester City, v týdnu se hrálo derbíčko a vyhrál jsem basičku Plzničky nad kapitánem Malont, M. Koubou, joo. (smích)
3) Fotbalový moment, který ti nejvíce utkvěl v paměti?
Gól v lize dorostu proti Dukla Praha.
4) Tvůj životní sen?
Živit se fotbalem, ale na to už jsem starý, škoda. (smích) Ale Rakousko pořád volá...
5) Oblíbené jídlo a pití?
5) Svíčková, rádler a jahodový džus.
"Rakousko stále volá..." to tvůj trenér určitě rád neuvidí. Každopádně děkuji Ti za tvůj čas. ještě jednou gratuluji a přeji hodně štěstí v nadcházejících duelech.
Ať ví, že to mám otevřený, kluk ušatá (smích). To je jasný, děkuji a tobě přeji nějaký ty centříky. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.