Jan Houska by si chtěl jednou zahrát za Real Madrid, ale zůstává nohama na zemi - 3.kolo Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji k vítězství. Povedlo se ti obhájit první místo z minulého týdne, dokážeš nám popsat své pocity?
Mockrát děkuji. Pocit je to krásný, ale přeci jen tentokrát už to nebylo tak jednoznačně a o to mne to těší daleko víc.
Vyhrál si podruhé za sebou. Myslíš, že si se stal u diváků oblíbeným?
Neřekl bych, že oblíbeným, ale spíš bych to viděl na to, že diváci dokážou ocenit práci, kterou na hřišti dělám. Myslím si, že právě proto je to tak jak to je.
Popiš nám, prosím, svůj výkon proti Nové Vsi - Brlohu B.
Začal jsem zápas jako již tradičně na středu obrany. Po poločase byl stav nerozhodný a my věděli, že musíme uhrát nějaké body a to nejlépe všechny tři. Proto jsem dostal jasný signál od trenéra ať se vytáhnu na hrot a zkusím vstřelit nějaký gól. Díky bohu se jedna z x střel ujala.
Si nejlepší střelec Světlíku, a to nastupuješ na pozici stopera. Popiš nám, jak se ti podařilo vstřelit branku proti Nové Vsi.
Bylo to tak trochu se štěstím. Dostal jsem krásnou přihrávku do běhu na soupeřovo polovinu. Měl jsem to trochu do šprajcu se soupeřovo stoperem, ale lehce jsem si posunul míč okolo něj a běžel takřka sám na brankáře. Po levé straně mě dobíhal druhý obránce a vedle něj běžel Hendry (pozn. redakce: Ondřej Dědič). Celou dobu jsem chtěl nahrávat, ale nakonec jsem se rozhodl střílet, ale střela mi sjela a byla to taková nahrávko-střela a soupeřovo obránce si míč v běhu kopl do sítě. Byl to takový spíše náhodný gól, ale i takové se počítají.
To určitě. Fotbalista potřebuje i kus štěstí. Získali jste první bod v sezóně. Dalo se vytěžit ze zápasu i víc?
Je to trochu sporné. Soupeř mel nějaké šance a my jich měli taky nespočet. Stav 1:1 byl pro nás trosku frustrující, protože jsme věděli, že 3 body potřebujeme a šance jsme na to měli. Bohužel jsme se o body připravili sami.
V sobotu k vám přijede další soupeř z obce pod Kletí a to Křemže. Ta nezískala ještě ani bod a navíc nevstřelila branku. Je to šance bodovat konečně naplno?
Doufám v to, že už se nám konečně podaří na plno zabodovat. Byla by to pro nás velká úleva a celý tým by si to za ty výkony zasloužil.
Minulý týden jsem se tě ptal na otázky, které budu pokládat každému z vítězů, ale znovu se tě na ně ptát nebudu, protože by to nemělo žádný smysl. Zeptám se na jiné. 1) Tvůj fotbalový vzor?
Gerard Piqué.
2) Který fotbalový stadion se ti líbí nejvíce?
Allianz Arena.
3) Oblíbená módní (fotbalová) značka?
Nike.
4) Za který klub by sis chtěl zahrát?
Je to sice nereálné, ale Real Madrid a to jen kvůli divákům.
5) Auto nebo motorka?
Jednoznačně auto.
Děkuji za odpovědi. Přeji ti mnoho úspěchů a hodně štěstí tobě i klubu.
Mockrát děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.