ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017 - Nevšovský brankář Olda Zámorský vyhrál naši anketu už podruhé

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Již podruhé v historii opanoval naši anketu brankář Nevšové Olda Zámorský. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak těžký byl úvodní duel s rezervou otrokovické Viktorie?
Pro mě osobně to bylo prestižní utkání, protože jsem dříve na Viktorce působil. Navíc ,,béčko" nyní trénuje můj bývalý trenér Ludvík Urban a přijeli i členové našeho tehdejšího realizačního týmu, takže jsme se před zápasem a později i před penaltovým rozstřelem trošku hecovali. Co se týče samotného utkání, tak se dalo předpokládat, že to bude vyrovnaný zápas, ve kterém rozhodne každá chyba. To se taky potvrdilo a ikdyž v utkání nepadl ani jeden gól, diváci viděli dobrý zápas s někalika šancemi na obou stranách. S Juřou jsme ale zamkli obě brány a tak šel zápas do penaltového rozstřelu.
Zazářil si v tomto duelu i v penaltách, jak ty probíhaly?
V minulé sezóně se nám penalty moc nedařily, tak jsem kluky trošku nabudil, že to dneska zlomíme. Ještě před zahájením pokutových kopů jsme se ze srandy pohecovali s panem Urbanem (trenérem Viktorky) a šlo se na věc. Na naše penalty jsem se radši ani nedíval a šel vždycky směrem k našim fanouškům. Jejich rady byly asi natolik dobré, že Viktorka dala jen jeden gól...
Kdo posílil Nevšovou před sezonou a odkud přišli noví hráči?
Vzhledem k tomu, že se s kariérou rozloučil útočník Petr Šoman a u mužstva skončil i Radek Machač, navíc máme dlouhodobě zraněné dva vlastní hráče Jirku Srcháčka a Tomáše Jurigu, museli jsme kádr doplnit. Obranu posílil Svaťa Beňo z Provodova a Miro Kuric ze Slovenska. Záložní řadu podpořil Jan Vlachynský a do útoku jsme zapojili odchovance z dorostu Honzu Hyžíka a Michala Gabka z Drnovic.
Jak vidíš ambice Nevšové v letošní sezoně a jak se Ti tam líbí?
Druhý rok v soutěži bývá kritický, proto chceme všechna utkání hrát naplno a nedostat se do problémů se záchranou jako v loňském roce. Kádr máme kvalitní a rádi bychom se umístili alespoň do 5 místa. Mě se na Nevšové líbí to, že je tady super kolektiv, dobré zázemí, fajn lidi, kteří se tady o to starají a patří jim za to velké dík.
O víkendu hrajete v Hulíně, tam to bude asi hodně těžké, Admira vyhrála v 1. kole na Veselé....
V této soutěži jsou týmy hodně vyrovnané, takže jednoduché utkání zde nenajdeme. Na hulínském ,,letišti" to navíc bude hodně fyzicky náročné. Ale věřím, že když každý náš hráč dá do utkání 100%, tak můžeme uspět.
V naší anketě si vyhrál už podruhé, koho považuješ za další kvalitní brankáře v 1. B. třídě?
A shodou náhod zase v utkání s Viktorkou... V této soutěži je spousta výborných a kvalitních gólmanů, kteří umí svůj tým v důležitém momentu podržet. Lépe znám jen kluky, se kterými jsem dřív chytával a svoji kvalitu určitě mají Peťa Křížka z Lípy a Michal Křížek z Tečovic.
Kdo bude podle Tebe letos aspirovat na postup do 1. A. třídy?
Na postup si myslím, že pomýšlí ambiciózní a mladé mužstvo Viktorky, což předvedlo i v našem utkání. Navíc mají výhodu, že můžou doplnit kádr hráči ze 3. ligy. Dále pak určitě posílený tým Mladcové bude pomýšlet na čelní pozice, ale také třeba Lůžkovice předvádí vyrovnané a výborné výsledky.
Sleduješ OH, kolik si myslíš, že získáme medailí?
Olympiádu jsem zatím neměl moc prostor sledovat, ale tento článek píšu ve chvíli, kdy judista Lukáš Krpálek právě vyhrál historickou zlatou medaili. Co se týče medailových ambicí našich reprezentantů, tak nemám moc přehled, kdo je v jaké disciplíně favoritem. Ale zkusím ,,od oka" tipnout 6 zlatých, 6 stříbrných a 7 bronzových.
Oldo, díky za rozhovor, ať se Ti i nadále mezi třemi tyčemí daří....
Na závěr děkuji všem, co mi poslali hlasy pro hráče kola, vážím si toho.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku