ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Roční kolo Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016

Nová sezóna již začala a nám zbývá učinit poslední věc, kterou definitivně uzavřeme tu předcházející, a sice vyhlásit si výsledky diváckého hlasování o nejlepšího hráče uplynulého ročníku IV. třídy skupiny C, který bude mít šanci získat od našeho portálu i nějaké zajímavé ceny v celorepublikové soutěži. Teď už ale k samotnému vyhlašování. V Ročním kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Pro titul největší hvězdy roku dokráčel.... Jiří Fojtík (TJ Nedašov B).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči jara, jak si vážíš tohoto ocenění, podařilo se Vám navíc jako nováčku soutěže uhrát solidní výsledek...
Předem díky za gratulaci. Přestože je to ocenění ve IV.třídě, tak si ho velice vážím. Také v této třídě běhá po hřišti mnoho výborných fotbalistů a být nejlepší z nich je opravdu velmi příjemné. Navíc jsme jako tým skončili na bronzovém stupínku, což na premiérovou sezónu není vůbec špatné.
Jaká byla jarní sezona rezervy Nedašova ve IV. třídě, nemáš třeba nabídku k přestupu do vyšší soutěže?
Stejně jako na podzim, tak i na jaře jsme nezvládli vstupní zápasy. Prohry v Loučce, v Bohuslavicích a na Petrůvce určily tabulkové postavení našeho týmu, přestože jsme posledních pět utkání vyhráli. Při počtu deseti týmů jsou zápasy s konkurenty obzvlášť důležité a právě ty zápasy jsme nezvládli. Na vyšší soutěž už nemyslím, když je potřeba pomůžu klukům v "áčku" v I.A třídě.
Úvodní utkání podzimu Vám vyšla na jedničku, kde vidíš příčinu Vašich úspěchů?
V prvním zápase s Petrůvkou to nebyl z naší strany bůhvíjaký výkon, ale na tři body to stačilo, Jestřabí má hodně úzký kádr a momentálně nám konkurovat nemůže, takže příjemných 6 bodů je doma.
Došlo k posílení Vašeho stávající kádru a jaké máte letošní ambice a kdo bude kandidátem postupu?
Kádr je stále stejný, hodně hráčů má ale pracovní povinnosti, takže hrajeme každý zápas v pozměněné sestavě. Kdyby se sešli všichni hráči, můžeme postavit i dva týmy. Jelikož přišla spolu se sestupujícím Tichovem čtyři nová mužstva, tak těžko soudit. Když budeme do třetího místa budu spokojen a vím, že náš fotbal má smysl. Hlavní konkurenty vidím v Petrůvce, v Bohuslavicích a Vlachovicích B.
Kam řadíš své ocenění pro hráče jara a koho jsi viděl jako největšího konkurenta?
Samozřejmě že je to velký individuální úspěch podpořen skvělým týmem. V mém věku si ho velmi vážím, je to ocenění mé celoživotní lásce k fotbalu. Těch 11 fotbalistů, kteří byli vybráni, patřili k lídrům svých týmů a další se tam nevešli. Nakonec jsem soupeřil se spoluhráčem Jaroslavem Švachem, který byl určitě nejlepším gólmanem ve IV. třídě.
Sleduješ start i 1. A. třídy, kde hraje Vaše A mužstvo a koho favorizuješ na postup z této soutěže?
Sleduji samozřejmě i 1.A třídu a za favorita považuji Valašské Klobouky, kterým pomohl krach Podkopné Lhoty, ze které svůj tým hráčsky posílily. Ostatní týmy budou sbírat každé body, aby se vyhnuli záchraně.
Portál www.fotbalunas.cz nemá u soutěže A týmu redaktora, což je možná na škodu, nevíš o někom, kdo by tuto práci dělal?
Důležitý je čas, takže momentálně Ti neporadím. Popřemýšlím......
V závěru přejeme Tobě i Tvé rodině hodně zdraví, štěstí a ať se Ti daří i nadále...
Moc díky za přání, zdraví je základ všech těchto článků, které si můžeme přečíst. Díky moc všem co mně posílali hlasy, především rodině.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.