"Máme tu super kolektiv," chválí si lhotskou kabinu Vladislav Fiala

Už se to stává rutinou. V nominaci kola je hráč Lhoty, v pátek s ním vychází rozhovor. Na jaře už to tak bylo celkem třikrát a není žádným tajemstvím, že si tuto anketu hráči ze Sokola užívají. Co nám ještě prozradil Vladislav Fiala, který to "odnesl" tentokrát? Čtěte!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Popište nám vaši výhru nad Mýtem.
V utkání s Mýtem jsme chtěli potvrdit 3 body z Chotíkova, což se nám nakonec povedlo, takže spokojenost. Do zápasu jsme výborně vstoupili, celý první poločas vyjma laciné inkasované branky byl zcela v naší režii a Mýto mohlo být rádo, že do kabin odcházelo pouze s dvoubrankovou ztrátou. Ve druhém poločase jsme i nadále měli výraznou územní převahu a Mýto pouštěli na naši polovinu hřiště jen sporadicky. Bohužel deset minut před koncem jsme po ojedinělé standardní situaci inkasovali kontaktní gól. Závěr utkání jsme naštěstí zvládli a naprosto zaslouženě si připsali další 3 body.
V zápase jste si připsal tři asistence. Jak jste tyto situace viděl?
Před prvním gólem jsem poslal balon na slepo do vápna, kde si ho našel Zbyněk Černý a hlavou nedal brankáři Mýta šanci. Druhá branka padla po rohovém kopu, který jsme s Danem Ritschelem nakrátko rozehráli a já jsem centroval na zadní tyč, kde se prosadil Vašek Zelenka. Před třetí brankou jsem si všiml dobře postaveného Lukáše Čejky a snažil jsem se mu dát balon do běhu, což se podařilo a Lukáš to trefil z první přesně k tyči.
Byla situace při druhém gólu nacvičeným signálem?
Některé signály samozřejmě nacvičené máme. Jedna z variant je ta, co se nám povedla právě v tomto utkání. Důležitou roli při této brance ale hrálo netaktické bránění Mýta.
Mýto ale přecijen v zápase nepříjemně kousalo. Má na to, aby se udrželo v soutěži?
Pokud bude disponovat takovou produktivitou jako u nás, kdy ze 3 šancí vstřelilo 2 branky, tak určitě má velkou šanci na záchranu KP. Já osobně jim záchranu přeji, mají pěkný stadion s krásným trávníkem a jedinečné fanoušky. (úsměv)
Koho vidíte na vítěze KP?
Jednoznačně Přeštice, mají dobře poskládané mužstvo, kde draví mladíci dobře doplňují zkušené hráče. Na jaře jim navíc hodně pomůže kanonýr Pavlík, který toho na podzim moc neodehrál.
Kde jste začínal s fotbalem a kudy jste prošel?
Od malička jsem hrál doma ve Spáleném Poříčí. V 18 letech jsem odešel do Rokycan, kde jsme hráli divizi dorostu. Po dorostu jsem pokračoval další 2 roky v Rokycanech působících v krajském přeboru. Po té jsem hrál krajský přebor za Příkosice, odkud jsem se vrátil zpět do Spáleného Poříčí a před letošní ročníkem jsem se dostal do Lhoty.
Jaké máte záliby mimo fotbal?
Celkově sport, přes zimu pak hlavně stolní tenis. A nechci tedy rodinu přímo označovat za zálibu, ale snažím se trávit i co nejvíce času s dcerou a manželkou. Nejlepší varianta samozřejmě je, spojit rodinný výlet s nějakým fotbalovým utkáním :-)
Máte nějaký oblíbený fotbalový klub nebo ligu?
Nejsem žádným extra fanouškem žádného hráče ani ligy. Na domácí scéně držím palce Viktorce Plzeň.
Lhota začala pravidelně ovládat naší anketu, je to tím, že jste dobrá parta?
Myslím si, že se ve Lhotě sešel velmi dobrý kolektiv, který táhne za jeden provaz jak na hřišti, tak i mimo něj. A hlasování na vašich stránkách to jen dokazuje. (smích)
Bavíte se po pondělní nominaci o možné výhře?
Ocenění hráč kola je v našem sazebníku jasně definováno a všichni to vždy nominovanému šťastlivci moc přejí a posílají jeden hlas za druhým.
Sledujete náš portál?
Ano určitě sleduji, je to super věc. Můžeme se dozvědět zajímavé podrobnosti, které zápisy o utkáních neposkytují. Jen tak dál.
Chcete něco na závěr vzkázat do kabiny?
Děkuji všem za zaslané hlasy. Pevně věřím, že se někdo od nás brzy opět v sestavě kola objeví a já jim budu moci vrátit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.