Hráč jedenáctého kola Ladislav Bahulík hrál 5 let divizi v Dolním Němčí, poté působil v Rakousku, nakonec zakotvil v Sehradicích.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Poprvé se jim stal Ladislav Bahulík ze Sehradic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V úvodu gratulace k hráči kola, co Tě to bude v kabině Sehradic stát?
Ještě než začnu odpovídat na Vaše otázky, tak bych chtěl poděkovat všem, kdo se podíleli na mém hlasování. Děkuji moc, velice si toho vážím. Nedokážu přesně vyčíslit kolik mně to bude stát, ale už jsem byl spoluhráči ubezpečen, že to nebude zadarmo. Já osobně to vidím na nějakou dobrou bábovku a slivovičku po zápase.
Tvůj výkon proti Malenovicím podle fotbalových expertů byl výborný, dal jsi navíc rozhodující branku, jak ho hodnotíš sám a také výkon Vašeho týmu?
Podle mého názoru se nám zápas proti Malenovicím vydařil, což je zásluha celého týmu. Zápas jsme zvládli velmi dobře takticky. Každý hráč do zápasu přistoupil zodpovědně a s velkým nasazením .
Kde jsi začínal s fotbalem a jaká je zatím Tvoje kariéra?
Fotbal jsem začal hrát v šesti letech na vesnici v Horním Němčí . Posléze mé kroky vedly do Uherského Hradiště, kde jsem navštěvoval sportovní školu a hrál jsem žákovskou a dorosteneckou ligu. Od sedmnácti let jsem působil v Dolním Němčí, kde jsem hrál za muže divizi. V Dolním Němčí jsem působil 5 let. Tam jsem nasbíral spoustu zkušeností a hrál jsem se skvělými a zkušenými spoluhráči. Po odchodu z Dolního Němčí jsem působil v Rakousku v Harlandu. Po návratu do české soutěže jsem prošel více kluby a zastavil se v nynějších Sehradicích.
Jak se Ti hraje se svými spoluhráči, koho považuješ za největší tahouny Sehradic?
V Sehradicích jsme vytvořili skvělý tým, se kterým si rozumíme nejen na hřišti, ale i mimo něj. Mezi ně musím zahrnout i vedení, které nám vytváří pohodovou atmosféru v kabině. Hlavní oporou týmu je bezpochyby brankář Petr Kupka a zkušení obránci Michal Kraváček a Michal Blažek. Do týmu se nám vrátil z hostování zkušený hráč Petr Polášek, který patřičně oživil naši hru.
Co Tvoje další zájmy, kromě fotbalu a práce, komu fandíš a kdo je Tvým fotbalovým vzorem?
Ve volném čase se věnuji hlavně rodině, především svému čtyřletému synovi, kterému se postupně snažím předat své sportovní zkušenosti. Rád si zahraju tenis nebo si vyjedu na kole. Můj oblíbený fotbalový tým byl vždy AC Milán.
Jak hodnotíš dosavadní kola, kdo Tě nejvíc ze soupeřů překvapil a co říkáš na Vaše postavení v tabulce?
Nejvíce mne překvapil dobře hrající mladý tým z Viktorie Otrokovic, kdy jsem se přímo na hřišti potkal s hráči, které jsem trénoval jako žáky. S postavením v tabulce jsem velmi spokojený, protože hrajeme dobrý fotbal.
O víkendu hrajete v Hulíně, to bude asi těžký protivník, jejich hřiště připomíná spíše letiště?
Hulín je pro nás těžký soupeř, ale přesto jsme přesvědčeni, že i na tak velkém hřišti si poradíme.
Jak se Ti líbí náš nový portál o nižších soutěžích, zde jsou i statistiky jednotlivých hráčů, branky, karty, střídání - co by jsi ještě vylepšil na portálu fotbalunas.cz
Nový portál se mi líbí a dozvím se spoustu informací i výsledků. Hlavně oceňuji statistiku jednotlivých týmů a hráčů, kteří v daných týmech hrají.
S díky za rozhovor a ať se Tobě i Sehradicím daří i nadále.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku