Na San Siro se budu muset vrátit a podívat se na správný tým, říká k návštěvě milánského stadionu David Řezáč

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím David Řezáč z Vejprnic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Do sestavy kola ses dostal po vychytaném bodu proti Bolevci. Jak blízko bylo k nule a třem bodům?
Bylo to těžké utkání, Bolevec měl své šance, ale my to zvládli ubránit až na jednu akci, po které jsme inkasovali. Takže k nule a třem bodům mi chyběl jeden zákrok (směje se).
V minulém ročníku z toho bylo pro vás sedmé místo. Je i kvůli trochu pozvolnějšímu startu cíl opět klidný střed tabulky?
Samozřejmě chceme hrát minimálně střed tabulky. Loňská sezóna nám ukázala, že na to máme, a i když start zatím nebyl ideální, tak věřím, že ho hrát budeme.
Mimo Vejprnic jsi chytal jen na Vodních stavbách. Proč došlo k přesunu do Vejprnic?
Vlastně jsem nikdy nepřemýšlel o tom, že bych z Vodníků odešel do té doby, než mi brácha volal, že můžu jít hrát vyšší soutěž za Vejprnice.
Těsně před vítězstvím v anketě jsi se ujal tipování zápasů kola. Víc zápasů jsi netrefil než trefil. Čekal jsi to lepší nebo nejsi příliš dobrý tipér?
No, upřímně jsem si věřil, že trefím více zápasů.
Využiju minulého rozhovoru a zmínce o bratrovi Pavlovi i týmových akcích. Jsi mu blíže brankářskými výkony nebo vydrží na pozápasových nebo týmových akcích?
Brankářskými výkony si troufnu říct, že už jsem na tom líp jak on. Ale na těch týmových akcích budu muset ještě zapracovat, přeci jenom má věkový náskok a zažil toho víc (směje se).
Myslíš, že byste s ním byli kvalitní brankářská dvojice?
To samozřejmě, určitě by se nám dařilo na hřišti i mimo něj.
Pootevři trochu dvířka kabiny. Koho a bys z týmu vyslal do MasterChefa, Love Islandu a Survivoru?
Do MasterChefa bych poslal Mildeho, do Love Islandu Csambiho a do Survivoru Vodra.
Tvůj fotbalový sen byl hrát za AC Milán. To jsi sice zatím nezvládl, ale San Siro už máš odškrtnuto alespoň jako fanoušek. Co jsi na tento známý stánek s výbornou atmosférou říkal?
Byl to neskutečný zážitek. San Siro má obrovskou historii a atmosféra na stadionu byla fantastická. Bohužel Viktorka hrála proti špatnému Milánu, takže se tam budu muset vrátit a podívat se na správný tým (směje se).
Rovněž jsi zmínil, že máš pár oblíbených písniček před zápasem. Jsou naopak některé, které rád posloucháš po zápase, když se zrovna povede?
Po povedeném zápasu si určitě poslechnu nějaký veselý, ale žádné konkrétní nemám.
Před sezónou jste sehráli přátelské utkání, které bylo v rámci celého dnu spojeno za účelem pomoci neonatologickému oddělení FN v Plzni. Co takové iniciativě říkáš?
Jsem moc rád, že jsme se do toho zapojili, protože pomáhat tam, kde je to potřeba, je vždycky důležité.

Autor: Daniel Kořenek

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.