Uvidíme, na co naše výkony budou stačit, ale chtěli bychom postoupit výš, říká Jiří Ježdík HRÁČ 8. KOLA | 1.A třída sk. B, 2024-2025

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Jiří Ježdík z Radotína! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jiří, jaké to je hrát v jednom týmu se svými dvěma bratry? V čem vám tato souhra na hřišti pomáhá a máte mezi sebou speciální sourozeneckou chemii?
S bratry je to skvělé, je to splnění posledního přání, kdy jsme si chtěli společně zahrát. Nejvíce spokojení jsou rodiče a syn, kteří nás vidí všechny najednou.
Letos máte v Radotíně solidní rozjezd sezony. Co považujete za hlavní důvod vaší aktuální formy a umístění na druhém místě tabulky?
Začátek sezóny, jak říkáte, je solidní. Držíme se nahoře, kde jsme chtěli být. Těžko se to hodnotí, protože minulou sezónu jsem přišel v zimě, ale když budu hodnotit jarní část, tak se nám vyhýbají zranění a nemoci.
S Leo Bužíkem, nejlepším střelcem minulého ročníku, jste přišli o velkého tahouna. Jak se tým s jeho odchodem vyrovnali a kdo teď přebírá roli klíčového střelce?
Leo je gólový útočník, což prokazuje v Raptors, ale my jako tým jsme s tím úplně v pohodě. Začali jsme hrát více týmově. A kdo bude dávat góly? Spoléháme na mladého Součka a Doležala, ale je jedno, kdo ten gól dá. Hlavně, ať vyhrajeme.
Jak byste zhodnotil svůj individuální výkon v posledním zápase, kde jste vstřelil důležitý gól, a co byste řekl o vývoji utkání proti Braníku?
Zápas s Braníkem jsme začali velmi dobře. Celý první poločas jsme byli lepším týmem a zahazovali jsme šance, takže se šlo do pauzy s výsledkem 1:0. V kabině jsme si něco řekli, ale zůstalo to jen u povídání. Druhý poločas měl Braník více šancí, které ale zahodil. Podle mě to byla zasloužená remíza. Svůj výkon bych nechal zhodnotit někoho jiného.
Radotín má momentálně druhé místo v tabulce a silnou defenzivu, ale také několik těsných výsledků. Jaký styl hry preferujete vy osobně – ofenzivní tlak, nebo spíše zodpovědnou defenzivu?
Nebudu říkat, že jako ofenzivní hráč mám radši ofenzivu, ale i defenziva se dá hrát s míčem na noze.
Jaké jsou týmové ambice pro tuto sezónu? Cílíte na postup?
Týmové ambice jsou vyhrávat a na konci sezóny se uvidí, na co to bude stačit. Ale chtěli bychom postoupit výš.
Když hrajete s bratry, probíhá mezi vámi rivalita, nebo si spíše pomáháte a radíte si na hřišti?
Žádná rivalita tam není. Maximálně se pohádáme, protože ani jeden z nás neumí prohrávat.
V letošní sezóně máte pět gólů v osmi zápasech. Jste spokojený se svými výkony, nebo si myslíte, že můžete nabídnout týmu ještě víc?
V některých zápasech ano, v některých ne. Musím ale podávat pořád stejné výkony a pomáhat týmu – proto jsem do Radotína přišel.
Radotín má zápas k dobru a ztrácí na první místo čtyři body. Jak velkou roli hraje psychika v tomto boji o čelo tabulky a jak se připravujete na těžká utkání s Kopaninou a Střešovicemi, která vás za chvíli čekají?
Nejprve máme před sebou zápas s Březiněvsí, takže se na něj chystáme. Až ten zápas skončí, budeme se chystat na Kopaninu. Zápasy dopředu vůbec neřešíme.
Kdo je v kabině Radotína největší bavič?
Standa Mašek a Ondra Kulíšek s Janou (směje se).

Autor: Redakce Praha

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.