V současné době si nikdo nemůže být jistý svým místem v základní sestavě, říká hráč kola Martin Hladílek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě. Co pro Vás znamená, že jste obdržel nejvíce hlasů právě Vy?
Děkuji Vám. Poděkování patří především klukům z kabiny, kteří na tom mají největší zásluhu.
Prozraďte, bude Vás ocenění v kabině něco stát?
Výhodou je, že jsme prozatím stále neurčili pokladníka, ani ceník. Takže čekáme, než se této funkce někdo ujme. Náš právník v týmu – Mojmír Vonka, mi ale dá určitě zapravdu, že zpětně se to vyžadovat pak už nemůže. Věřím, že si tento článek přečtou i kluci z týmu.
Do sestavy kola a následně hráčem kola jste byl zvolen za utkání s Dačicemi ve kterém jste vstřelil hattrick. Která branka byla podle vás nejhezčí?
Jsem rád, že mi to tam teď padá. Potěšil mě třetí gól, kdy jsem se od levé lajny dostal až před bránu a střílel na přední tyč. Největší radost mám ale z nahrávky na druhý gól. Myslím, že to byla i hezká fotbalová akce, kterou začal Mojmír Vonka a na konci byl Jan Hrbek, který dával důležitý gól na 2:1.
Jaká byla vaše letní přestávka?
Na začátku bylo důležité si od fotbalu na chvíli odpočinout, postupně jsme začali chodit jednou týdně na fotbálky a přešli jsme na pravidelné tréninky. Zvýšila se intenzita tréninků a to bylo vidět i teď v prvních zápasech.
Stará Hlína působí suverénně a začátek vypadá slibně. Čím myslíte, že to je?
Na nějaké závěry je velmi brzy, máme za sebou jen dvě kola a teprve přijdou zápasy, kdy se ukáže, jak na to jsme. Na druhou stranu - já sám za sebe můžu říct, že je v týmu pohoda. Já jsem s ambicemi do Staré Hlíny přicházel a cítím, že je v týmu chuť bojovat o špičku tabulky. Přišly výborné posily, které se velmi rychle zapojily – Lukáš Voldřich, Ondra Novák, ale také kluci, kteří nám v následující době určitě velmi pomůžou. Vrátil se k nám brankář Patrik Žižka. Petr Šauer má vždy několik variant, jak poskládat základní sestavu. A kdo se nevejde do základu, pomůže nám okamžitě po střídání, což bylo vidět i teď v Dačicích. V současné době si nikdo nemůže být jistý svým místem v základní sestavě.
Jaké máte kromě fotbalu záliby?
Tak to bude určitě jídlo.
Pokud byste si mohl vybrat jednoho hráče z celého světa, který by posílil váš tým, jaký hráč by to byl?
K nám teď přišlo tolik posil, že už není potřeba hledat nikoho dalšího. (smích)
Chtěl by jste na závěr vzkázat něco fanouškům a čtenářům našich stránek?
Určitě ano! Až nebudete mít na víkend plány, přijeďte se podívat na náš domácí zápas do Hlíny. Je tam hezké hřiště, dobré pivo, ale i jídlo. A pokud se zadaří a bude i dobrý fotbal, lepší plán na víkend nenajdete! (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.