Máme kvalitní tým a věřím, že můžeme dosáhnout velkých věcí, říká hráč kola Ondřej Novák

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ondro, gratuluji k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z vašeho pohledu?
V první řadě děkuji Vám a také všem, kteří mi poslali hlasy. Zápas byl z mého pohledu skvělý. Měli jsme hru pod kontrolou od začátku do konce, dominovali jsme v každé části hřiště a podařilo se nám využít šance, které jsme si vytvořili. Myslím, že to byl zápas v naší režii, a zaslouženě jsme si odnesli tři body.
Jak jste byl spokojený se svým výkonem?
S mým výkonem jsem byl spokojený. Cítil jsem se dobře a myslím, že jsme jako tým splnili všechny úkoly, které jsme si před zápasem stanovili. Samozřejmě je vždy prostor pro zlepšení, ale celkově jsem rád, že jsem mohl přispět k týmovému úspěchu.
Nyní vás čeká zápas v Suchdole. Co od zápasu očekáváte a jaký výsledek vás uspokojí?
Suchdol bude silný soupeř a víme, že to nebude snadný zápas. Očekávám, že to bude těžší utkání, ale věříme si a jdeme tam s jasným cílem získat tři body. Uspokojí nás jen vítězství, ale budeme muset podat maximální výkon, abychom toho dosáhli.
Jakou jste měl letní přípravu?
Letní příprava proběhla velmi dobře. Měli jsme několik intenzivních tréninků a jeden přípravný zápas, kde jsme se zaměřili na fyzickou kondici i taktické aspekty naší hry. Myslím, že jsme dobře připraveni na sezónu, a to jak individuálně, tak jako tým.
Jsou v týmu nějaké novinky?
Ano, v týmu máme několik nových hráčů, kteří do týmu zapadli. Celkově je atmosféra v týmu výborná a všichni jsou odhodlaní dosáhnout v této sezóně co nejlepších výsledků.
Jaké jsou cíle Staré Hlíny do nové sezóny?
Cíle jsou jasné, chceme se pohybovat na špici tabulky a bojovat o postup. Máme kvalitní tým a věříme, že můžeme dosáhnout velkých věcí. Důležité bude udržet si stabilní formu po celou sezónu a sbírat body nejen doma, ale i na venkovních hřištích.
Vím, že je brzo, koho by jste tipoval na první místo v OP?
Je opravdu brzy na nějaké předpovědi, ale pokud bych měl někoho tipovat, věřím, že my máme velkou šanci. Samozřejmě tam jsou i další silné týmy, ale pokud budeme pokračovat v dobrých výkonech, první místo je dosažitelné.
Co říkáte na působení českých týmů v evropských soutěžích?
Myslím, že české týmy zatím předvádějí dobré výkony a je skvělé vidět, jak se prosazují na evropské scéně. Doufám, že se jim bude dařit i nadále, a že si udrží své pozice co nejdéle. Evropské soutěže jsou skvělou příležitostí ukázat kvalitu českého fotbalu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.