Pět branek? V mužích jsem zaznamenal maximálně hattrick, říká Patrik Hrachovec

Víkendové kolo ovládl z pohledu diváků, po krátké době, opět protivínský Patrik Hrachovec, který o víkendu vstřelil hned pět branek. Minulý rozhovor si můžete přečíst ZDE.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Patriku, po krátké odmlce ti opět gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Co na to říkáš?
Díky moc, tentokrát jsem už sám tolik nehlasoval, ale kamarádi to vymačkali za mě. Opět se nejvíce přičinil Míra Kašpar. Jinak si samozřejmě vážím druhého vítězství v tak krátkém čase.
Které z těchto dvou vítězství v anketě je pro tebe cennější?
Co se týče výkonu, určitě jsem si to víc zasloužil za výkon z tohoto kola. Dlouho jsem, dle mého názoru, takhle dobrý zápas neodehrál.
Bude pokuta v kabině tentokrát dražší, nebo dostaneš nějakou slevu?
Doufám, že to bude v nějakém výhodném balíčku, něco jako 1+1. Výslednou cifru jsem ještě neslyšel, takže uvidíme, co pokladník vymyslí. V součtu s počtem žlutých karet za “kecy” asi opět budu hlavním sponzorem dokopné. (úsměv)
Jak hodnotíš utkání s Třeběticemi?
Utkání bych zhodnotil ze dvou úhlů. První kladně, že jsme získali tři body, vyhráli o čtyři góly a já sám jsem se prosadil pětkrát. Na druhou stranu jsme v utkání neproměnili hned několik jasných gólových příležitostí a jasný zápas jsme si po poločase velmi zkomplikovali. Navíc na marodku připisujeme další hráče a budeme mít v dalších zápasech co dělat, abychom sestavu slepili dohromady.
Pět branek za jedno utkání je pěkným počinem. Povedlo se ti někdy něco podobného?
Naposled asi někdy v žákovských kategoriích. V mužích jsem zaznamenal maximálně hattrick. Legenda Míra Zach říkal, že nic podobného nezažil a musím říct, že od hráče s jeho zkušenostmi a odehranými lety to zahřálo u srdíčka. Prezident a chodící encyklopedie našeho klubu Venca Křišťál říkal, že příliš takových počinů nepamatuje. Takže mě tento zápis do historie klubu velmi těší.
Pokračování rozhovoru přesuneme k vaší kabině. Kdo chodí věčně pozdě?
Zde opět musím zmínit Míru Zacha. Ten má na starost zásobování kabiny hroznovými cukry, takže je touto funkcí kryt od případných stížností zbytku týmu. Druhým takovým je Leroy, pro kterého je spíš neobvyklé přijít včas, než pozdě.
Kdo je naopak všude o dvě hodiny dříve?
Vyloženě nikoho takového nemáme, ale dalo by se říct, že kapitán Míra Vorel nám je do jisté míry vzorem a nepamatuji si moc případu, kdy by byl v kabině pozdě.
Kdo stráví nejvíce času u zrcadla?
Po incidentu z minulé dokopné bohužel v naší kabině zrcadlo už půl roku absentuje, takže aktuálně nikdo nemá možnost před ním trávit čas.
Kdo u vás plní roli pokladníka a jaký je?
O pokuty se stará především Zbyněk Vorel a já mu mírně vypomáhám. Osobně si myslím, že bychom mohli být trochu přísnější a důslednější. Snad to v budoucnu vypilujeme.
Poslední otázka. Kdo má na starosti muziku?
Stejně tak, jako o pokuty, mám toto na starosti já a Zbyněk. Občas i Míra Vorel, podle toho, kdo má zrovna náladu a nabitý telefon.
Teď už k víkendu. Jaký zápas očekáváš proti Hluboké?
Jelikož nás trápí velká marodka, budeme lepit sestavu hodně složitě. Věřím ale, že lídra tabulky z Hluboké i tak potrápíme a nenecháme mu nic zadarmo. Čeká nás velmi těžký zápas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.