Když jsem byl mladší, chtěl jsem chytat za Chelsea a za Spartu, říká hráč 1. kola Tomáš Boudník

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče 1. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Jednadvacetiletý brankář Podlesí Tomáš Boudník se v rozhovoru rozpovídal o utkání ve Voticích, kde svůj tým podržel několika důležitými zákroky, nebo prozradil také to, jak se těší na zápas proti Spartaku Příbram, kde v mládeži působil!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hlasování o hráče kola. Kdo Vám podle Vás poslal většinu hlasů?
Vlastně vůbec nevím. Mohla to být rodina, kluci z kabiny nebo přátelé. Pravděpodobně to bylo od všeho trochu.
Ve Voticích jste svůj tým hlavně za stavu 1:0 pro vás podržel několika skvělými zákroky. Který byl pro Vás osobně ten nejtěžší?
Řekl bych, že můj druhý větší zákrok v utkání. Neměl jsem čas zmenšit útočníkovi úhel, ani na tu střelu nějak více zareagovat, tak jsem se prostě roztáhl a doufal, že mě trefí.
Vyhráli jste 6:1, ovšem jak už bylo zmíněno, Votice mohly několikrát skórovat a nepříznivý vývoj zápasu otočit. Nepodcenili jste ze začátku domácí trochu?
To si vůbec nemyslím. Votice jsou dobrý tým a první půli hrály dobře, ovšem my jsme jim to ulehčili zbytečnými ztráty míče. Proto se dostaly do tolika příležitostí. Naštěstí jsme na konci první půle přidali ještě dva góly. To pravděpodobně rozhodlo o naší výhře.
Zatím máte na kontě dvě výhry a tři porážky a s týmem se v tabulce nacházíte na 8. místě. Spokojenost?
Ta bilance mohla být o něco lepší, ale momentálně máme problém s docházkou. Myslím si, že těch bodů jsme mohli mít víc, ale pokud zvládneme další zápas vyhrát, bude v týmu s naším bodovým ziskem panovat spokojenost.
Jaké byly Vaše ambice před sezonou?
Užít si další fotbalovou sezónu.
V mládeži jste působil také ve Spartaku Příbram, který v této sezoně máte ve skupině. Budete mít v tomto utkání "extra" motivaci?
Je to derby, a to je vždycky speciální. Budu se na něj těšit asi víc, než na ostatní utkání, ale motivaci mám na všechny zápasy stejnou.
Bude hrát v dresu Příbrami některý z Vašich bývalých spoluhráčů?
Vlastně většinu z těch kluků znám. S Bohym (Jan Bohuslav) jsem jezdil na kempy ještě, když jsme byli menší a s Vošmou (David Vošmik) jsem hrál asi sedm let v jednom týmu. Se zbytkem jsem buď taky hrál, nebo je vídal ve škole.
V Podlesí působíte zhruba rok a půl. Jak si zatím angažmá pochvalujete?
Musím říct, že tu je skvělá parta, která táhne za jeden provaz i ve chvílích, kdy se nedaří.
Jaký je Váš fotbalový sen?
Momentálně asi žádný nemám, ale v době, kdy jsem byl mladší, tak jsem vždycky chtěl chytat za Chelsea a za Spartu, protože oběma klubům fandím už odmalička.
Čemu se věnujete ve volném čase?
Většinou, když mám volno, tak jdu hrát tenis nebo basket, případně se teď snažím domluvit ještě nějaké tréninky navíc, aby šla moje váha dolů (směje se).
Tradiční otázka na závěr - bude pro Vás triumf v naší anketě znamenat nějaký příspěvek do klubové kasy?
Trochu se bojím, kolik mi tam kluci napíšou, ale mohli by být trochu shovívaví, když jsem ještě student.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.