Výhru jsme doslova ukopali, popisuje duel s Olešníkem Jan Hoch

Když je v sestavě kola Jan Hoch, většinou už je předem dáno, že se stane vítězem. Proto vám fanouškům přinášíme už třetí rozhovor se střelcem Oseku a tentokrát i s aktuálním tématem krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, už potřetí ti gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Co na to říkáš?
Děkuji za gratulaci a potřetí děkuji všem, kdo mi posílali hlasy.
Dostaneš už tentokrát slevu v kabině, nebo to bude za plnohodnotnou „gramáž“ toto vítězství?
Jelikož jsme na pokutách s Tomášem Vlkem největší sponzoři dokopné, tak v nějakou slevu doufám.
Zápas v Olešníku rozhodly tvoje dvě branky. Jak bys hodnotil tento zápas z tvého pohledu?
Pro nás těžký zápas, jelikož jsme hráli v hodně improvizované sestavě. Utkání se celou dobu odehrávalo v režii domácích, kteří se snažili dobývat náš obranný blok. Naštěstí pro nás využili jen jednu šanci a zbytek pochytal Vlčák. My jsme dali branky po dvou protiútocích a výhru už jsme doslova ukopali.
V tabulce jste se posunuli na jedenácté místo. Máte v kabině nějakou vysněnou pozici, kterou byste po třiceti kolech měli obsazenou?
Vysněnou pozici nemáme. Jsme rádi za to, jak se nám podařilo na jaře zvednout a zachránit se.
Po vítězství jste posunuli pod sebe Semice, které odehráli zápas v Jankově. Všichni tento zápas řešili a mě by zajímal tvůj názor na to, co se odehrálo.
Můj názor je stejný, asi jako většiny lidí. Jasně ovlivněný zápas ve prospěch Jankova a obdivuji kluky ze Semic, že zápas dohráli a nenechali se vykartovat. Mrzí mě to i vůči klukům z Prachatic, kterým to velmi zkomplikovalo cestu za záchranou, ale věřím, že to nezabalí, další zápasy zvládnou a Jankov předskočí.
Trio rozhodčích postihl trest v podobě vyškrtnutí z listiny rozhodčích pro Jihočeský kraj. Myslíš si, že je toto rozhodnutí dostatečné?
Byl jsem rád za rychlou reakci předsedy Jč. KFS Tomáše Pintéra a jeho stanovisko.
Teď už k víkendu. Čeká vás domácí duel s Protivínem. Jaký zápas očekáváš?
Očekávám fyzicky náročný zápas, ve kterém se budeme snažit připsat si třetí výhru v řadě a uhájit jarní domácí neporazitelnost.
Kolik branek od tebe můžeme očekávat?
To opravdu nevím (smích). Určitě se budu snažit nějakou branku vstřelit, ale hlavní bude, abychom zápas zvládli vítězně.
Poslední otázka. Už se odehrálo čtvrtfinále poháru ve futsalu a pokud ano, tak jak si tvůj tým vedl?
Čtvrtfinále už se odehrálo. Zvítězili jsme jednoznačně 10:1 a v semifinále, které odehrajeme v Písku přivítáme druholigový Absolut Černý Dub.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.