ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 24.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 24. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Pavel Nový z Rapidu! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký je to pocit vyhrát anketu hráč kola?
Vítězství v anketě mi udělalo radost a zároveň mě spíše ale překvapilo. V našem zápase dal dva góly David Pešek a dokonce hattrick mladíček Matyáš Lepič, tak bych to přál spíše jim a nečekal bych, že uspěje obránce.
Jste spokojený s výkonem vašeho týmu v posledním zápase?
Zápas s Vochovem se nám docela povedl a myslím, že jsme měli i co odčiňovat, jelikož předchozí zápasy na Roudné nebo na "Vodníkách" nebyly vůbec dobré. V zápase naskočilo i spousta dorostenců, takže nakonec zavládla velká spokojenost.
Jak jste se dostal k fotbalu?
To už si při mém věku skoro ani nepamatuju. Nicméně, byli to moji rodiče, kteří mě dovedli na bývalou Lokomotivu a nakonec jsem zůstal fotbalu věrný dodneška.
Co vás na fotbale baví nejvíce?
Asi by mě nebavil žádný individuální sport, prostě nejvíce na fotbale oceňuju partu lidí a to je i důvod, proč jsem na Rapidu vydržel tak dlouho. Samozřejmě fotbal jako takový mi odmala učaroval a nikdy jsem se do něj nemusel nutit.
Jaké jsou vaše cíle do budoucna?
Fotbalové cíle už nemám opravdu žádné. Po "X" operacích a zraněních bych chtěl zůstat hlavně zdravý a když trenéři budou mít zájem, tak si zahrát na Rapidu ještě pár zápasů za béčko a staré pány.
Máte nějaký speciální rituál před zápasem?
Pověrčivý v životě ani na fotbale nejsem. Jedinou věcí, která vznikla ani nevím vlastně jak je, že při vstupu na hřiště nešlapu na čáru a vykročím pravou nohou.
V anketě jste obdržel velké procento hlasů, jste spokojen?
Spokojení budou určitě naši rapidští pokladníci. Myslím si, že mi to do svých notýsků napíší správci peněz jak v áčku, tak i béčku.
Máte s vaším týmem šanci zaútočit na přednější pozice tabulky?
Po hodně nepovedeném podzimu se nám na jaře začalo dařit a chtěli jsme skončit druzí za suverénním Plzencem. Ale jak už jsem výše psal, tak ztrátami s Roudnou a třeba i Ledci to na druhou příčku už nevypadá. Chtěli bychom skončit alespoň na bedně, ale máme právě výborný Plzenec a zachraňující se Černice B, tak uvidíme, jak to dopadne.
Na jaké pozici se vám hraje nejlépe?
Nic jiného než v obraně jsem nikdy nehrál. Když v mladších žácích všichni chtěli útočit a dávat góly, tak já jsem spíše zůstával bránit za ostatní a to mi nakonec zůstalo po celou kariéru. Ale nestěžuju si. Naopak, i obránce může být klíčový hráč pro tým, i když to někdy není na první pohled úplně vidět.
Motivuje vás výhra hráče kola k předvádění ještě lepších výsledků?
Jak už jsem psal. Já už spíš vidím jako motivaci, zůstat po každém zápase zdravý a udělat si chuť na pivko nebo na dvě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.