Teď jsou sparťani namachrovaní, teda oni byli vždycky a dávají nám to najevo, krčí rameny Václav Bláha

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 27. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal brankář Lhoty, Václav Bláha. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zápas se Stříbrem se ti velmi povedl. Nejen že jsi si připsal nulu, ale připsal jsi si i úspěšný penaltový zákrok, včetně dorážky. Cítil ses v zápase tedy dobře?
Cítil jsem se před zápasem špatně, odehráli jsme během 12 dnů 5 zápasů a moc jsme toho nenatrénovali, byl jsem trošku unaven z úterního zápasu s Tachovem, začlo mě bolet během prvního poločasu koleno a poslední hřebíček bylo totálně tvrdé hřiště, takže jsem během zápasu spíše trpěl.
Byla to tvá třetí nula v sezóně. I s ohledem na to, že se se Šimonem střídáte, jsi se svými čísly zatím spokojen?
Se svými výkony nejsem spokojen, nechytal jsem, jak bych měl, doma s Holýšovem a v Nepomuku, takže spokojen se sebou určitě nejsem.
A obecně jsi se svým angažmá ve Lhotě spokojen?
Jsem ve Lhote spokojen, klub funguje správně, Pepa Humeník je srdce klubu a dělá pro fotbal ve Lhote hodně, má můj velký respekt.
Jaké to je být v bráně, když před tebou hrají bratři Sudové stopery?
Se Suďákama se mi hraje dobře, umí držet dobře prostory, číst hru, ale na druhou stranu by se měli zlepšit v přesouvání míče a tempu hry, mají ještě na čem dělat. (směje se)
Nemáte zrovna snadný los. Jak vidíš výsledky v posledních třech kolech?
V posledních třech kolech získáme 9 bodů, není jediný důvod, aby to tak nebylo.
V kabině jste namíchaní fanoušci ligové Plzně, Slavie a Sparty. Je mezi vámi fanouškovská rivalita, nebo to neřešíte?
Fanouškovská rivalita v kabině je, ale já se do ní nezapojuji. Teď jsou sparťani namachrovaní, teda oni byli vždycky a dávají nám to najevo. Měsíc dva to s nimi musíme vydržet a bude klid. (směje se)
Ve Lhotě se vytvořila zajímavá fanouškovská základna s bubny, dýmovnicemi a vtipnými pokřiky. Chybí ti toto třeba i v jiných klubech, kam jezdíte po kraji na zápasy?
Ve Slavii Karlovy Vary jsme měli skvělé fanoušky a ve Lhotě máme taky skvělé fanoušky, takže za tohle jsem rád. Mám to štěstí, že jsem byl v klubech, které mají svoje tvrdé jádro, svůj kotel. Mně to pomáhá, když slyším náš kotel a je škoda, že to není na každém zápase. Dobrou atmosféru jsem zažil v kraji v Radnicích, Nepomuku a Nýrsku.
Tví spoluhráči tvrdí, že budeš chytat na krajské úrovni do padesáti, s ohledem na tvůj profi přístup. Souhlasíš s nimi? Nebo už vyhlížíš starou gardu?
Starou gardu nevyhlížím a jak budu dlouho chytat sám netuším. Do padesáti určitě ne, možná skončím letos v zimě a možná budu chytat i za rok, záleží jaký budu mít ze sebe pocit a jak se budu cítit. Jsem domluvený s klukama, jakmile bude moje chytání blbě vypadat, ihned končím a bohužel už se tak někdy cítím. (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.