ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 23.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Jan Pachner, hráč Unionu. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký je to pocit vyhrát anketu hráč kola?
Docela mi to pobavilo, protože si myslím, že jsem nejlepším hráčem tohoto kola nebyl, spíš náš tým ovládl hlasování a tak nějak mi na tu 1. příčku na sílu procpal. Já se spíš snažím moc nezviditelňovat a možná proto mi také volili, aby díky tomuhle rozhovoru se ode mě dozvěděli pár souvislých vět... Ale samozřejmě jsem za to rád a děkuji všem za hlasy!
Jste spokojený s výkonem vašeho týmu v posledním zápase?
Určitě, myslím si, že jsme hráli dobře, akorát jsme měli trochu smůlu - například první gól, který jsme dostali z penalty, protože ve vápně padla nešťastná ruka. Ale potom jsme měli ještě dost gólových šancí, bohužel jsme mnoho z nich neproměnili.
Jak jste se dostal k fotbalu?
Fotbal jsem začal hrát asi před 4 roky, dostal mi k tomu kamarád, který mi pozval na trénink dorostu na Unionu, protože jich bylo málo, no a od té doby jsem s nimi chodil dvakrát v týdnu. Po covidu se nás ale scházelo čím dál méně, a tak naše tréninky byly spojeny s naším A týmem, což byl pro nás docela šok, protože jsme museli na těch tréninzích začít něco dělat. Nakonec jsme z našeho původního dorosteneckého týmu bohužel zbyli jenom já a náš brankář Matyáš Frnka.
Co vás baví na fotbale nejvíce?
Asi mi nejvíc baví ten pohyb, týmová spolupráce a to, že je pořád, co zlepšovat.
Jaké jsou vaše cíle do budoucna?
Hlavně bych se rád naučil pořádnou techniku střelby, zatím ten balón ode mě lítá spíš kam chce on než já. Dále bych se rád dostal k tomu, že někdy střelím gól, což se mi na mistráku nestalo. Jinak bych chtěl taky zlepšit techniku vedení míče a nějaký kličky, ale to bude asi ještě trvat.
Máte nějaký speciální rituál před zápasem?
Žádný speciální rituály nemám. Akorát se pořádně rozběhat a rozcvičit.
V anketě jste získal velké procento hlasů, jste spokojen?
To hodně souvisí s odpovědí na 1. otázku a asi už nevím, co k tomu dál psát.
Máte s vašim týmem šanci na přednější pozice tabulky?
Když se budeme snažit a zadaří se tak asi o nějaký to místo jo, ale já tabulky výsledků moc nesleduju, vím jen z doslechu od spoluhráčů, že se pořád držíme tak nějak nahoře, i přesto, že se nám na jaře moc nedařilo a to, že 1. určitě nebudeme, takže mi přijde zbytečný na to koukat. Stejně se snažíme každá zápas vyhrát, nehledě na pořadí v tabulce.
Na jaké pozici se vám hraje nejlépe?
Zatím nemůžu moc porovnat, protože jsme skoro všechny zápasy odehrál na středu, ale když jsem hrál na ostatních postech, tak to byla docela bída, takže jsem se svou rolí spokojen a vyhovuje mi to.
Motivuje vás výhra hráče kola k předvádění ještě lepších výsledků?
Asi nijak extra ne, nejvíc mě motivuje touha se zlepšit a jinou motivaci asi nepotřebuju.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.