Ondra Kotrnoch mě naučil zavazovat tkaničky a hrát fotbal, svěřil se Václav Sulek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Václav Sulek ze Lhoty. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tak už na tebe taky došlo, dlouho ses tomu výkony vyhýbal, ale teď trenér prý neměl na výběr. Jsi za jeho nominaci tedy rád?
Máš pravdu. Dlouho se mi dařilo nominaci úspěšně vyhýbat, v tomto kole už se to nepovedlo. (směje se) Ale jsem za nominaci rád, je to takové završení dobrého výkonu.
Hraješ beka, ale bylo tomu tak vždy? Nebo jsi v minulosti inklinoval k jiné pozici?
Vždy tomu tak nebylo. V dorostu jsem začínal na defenzivním středním záložníkovy, odtud jsem se posunul na stopera. Pak jsem se na pár zápasů posunul na beka. Z beka jsem cestoval na střed zálohy a potom na kraj. V mužích jsem potom hrál buď v útoku, nebo na kraji zálohy.
Jak sis zvykl na novou úlohu v týmu?
Myslím, že jsem si zvykl celkem rychle. Pomohlo mi, že už jsem si beka zahrál v dorostu a že na stoperech máme bratry Sudy, kteří hrají výborně a s nimi na hřišti se cítím jistější.
Když jsme u tvé pozice na hřišti, tak před tebou se točí plno hráčů. Máš někoho s kým se ti vysloveně hraje dobře? Nebo naopak někoho pošleš na druhou stranu?
Pár hráčů už se přede mnou protočilo. Dobře se mi hraje s Ondrou Kotrnochem, naučil mě hrát fotbal a zavazovat tkaničky. Teď spolu běháme po lajně. Ale nikoho na druhou stranu neposílám.
V kabině jste samá legrace. Je tomu tak i přes některé nepříznivé výsledky z posledních zápasů? Nebo to alespoň vyčistilo vody?
V kabině se tu člověk rozhodně nenudí. Po vyhraném zápase bychom slavili až do rána. Ale když se zápas nepovede, není důvod dávat legraci na stranu. Je zde po neúspěchu chvilku ticho, tedy až do té doby, než promluví Šroubi.
Od malička ve Lhotě. Tvá registračka je tedy čistá. Bude i v budoucnu, nebo máš nějaké plány?
Žádné plány už nemám, chtěl bych zůstat ve Lhotě. Do konce kariéry sice daleko, ale doufám, že jí dohraju ve Lhotě.
Trénuješ starší žáky ve Lhotě. Prý máte po vyhraném zápase nový pokřik. Nechal jsi se inspirovat od pokřiku áčka?
Ano, moc se nám nedařilo během sezóny, tak jsem jim před jedním zápasem slíbil, že pokud vyhrají, naučím je pokřik který křičíme s Áčkem. Vyhráli…
Jak se nový pokřik chytil u dětí? Co na to říkají rodiče?
Jsou z toho nadšení a vlastně už nechtějí křičet nic jiného a začali vyhrávat. Rodiče zatím nic neříkají a doufám, že to tak zůstane.
Podělíš se, o čem se v tom pokřiku zpívá?
Radši ne, mohli by si to přečíst rodiče a dostal bych bídu. (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.