Tomáš Pondělík: Asi jsme před sezónou cílili o něco výše, ale stále není konec a my se budeme snažit, abychom aspoň na to páté místo dosáhli

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal záložník TJ Město Zbiroh, Tomáš Pondělík. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Tome, gratuluji k vítězství. Musím říct, že po Slovanu vládne hlasování Zbiroh. Prozradíš nám, kdo na tom má největší podíl?
Ahoj, děkuji. Podíl na tom má určitě celá kabina. Přijde mi, že je to jejich největší zábava, hlasovat a následně číst, kdo co z nás napsal. (směje se)
V posledním zápase jste vyhráli těsně 2-1 na hřišti Zruče. Jak se na utkání díváš s odstupem času?
S odstupem času se na utkání dívám tak, že to byl super týmový výkon. Už jen díky tomu, že se nám v první půli zranil stoper a zhruba v polovině té druhé i gólman. Neměli jsme tentokrát tolik příležitostí ke střídání, ale i tak jsme to zvládli a brali 3 body.
Jak zatím vůbec hodnotíš vaše výkony v této sezóně? Nyní jste na sedmém místě, spoluhráč Zdeněk Dubček nám v zimním rozhovoru říkal, že by si přál umístění do pátého místa.
Samozřejmě některé výkony byly horší, jiné zase lepší. Asi jsme před sezónou cílili o něco výše, ale stále není konec a my se budeme snažit, abychom aspoň na to páté místo dosáhli.
Nastupuješ jako záložník, pokud bys měl vybrat nějakou svou přednost, co by to bylo?
Asi to bude rychlost a když se zadaří, tak střela z dálky. Určitě ne z blízka, ta se mi moc nedaří a spoluhráči to určitě můžou potvrdit. (směje se)
V záloze toho spoustu naběháš, absolvuješ řadu soubojů. Je nějaký tým, proti kterému to vždy bolí?
V pětadvaceti letech bych to asi neměl říkat, ale po každém zápase mě bolí celé tělo. (směje se)
Následuje klasická série dotazů. V kolika letech jsi začal s fotbalem a kdo tě k němu přivedl?
S fotbalem jsem začal zhruba v pěti letech, když jsem uviděl ve školce plakát s náborem. A tím pádem jsem se k němu tak nějak přivedl sám, jelikož celá rodina byla vždy spíše hokejová.
Za jaké týmy jsi nastupoval v průběhu své kariéry?
V úplných začátcích jsem nastupoval za Rokycany, poté za Mýto, následoval Těškov a teď hraji za Zbiroh.
V neděli vás čekají Mladotice, kterým jste na podzim podlehli vysoko 1-5. Co od zápasu očekáváš?
Očekávám velice náročné utkání. Na podzim se mi jejich tým líbil asi nejvíce. My ale hrajeme doma, takže jim určitě nedáme nic zadarmo. Doufám, že tři body zůstanou doma.
Závěrem by mě zajímaly tvé koníčky či zájmy kromě fotbalu?
Kromě fotbalu na jiné koníčky není příliš mnoho času, a tak se snažím volný čas trávit se svojí přítelkyní a přáteli.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.