Tomáš Majer

Reportáž

Oldřichovice prohrály v Sedlišti a ztratily kontakt s první příčkou


Šlágrem kola, by se dalo nazvat utkání mezi Sedlištěmi a hosty z Oldřichovic, kteří už během jara promarnili luxusní podzimní bodový polštář. V případě porážky v Sedlištích, by dokonce při vítězství Petřvaldu mohli přijít o dělené prozatímní prvenství v soutěži.


Reportáž

Hnojník oplatil Sedlištím podzimní porážku


Fotbalisté Hnojníku se po nepovedeném vstupu do jarní části pomalu zvedají a po dvou cenných skalpech Dobré a Nýdku chtěli navázat na bodový zisk i utkáním s druhými Sedlištěmi. Tým trenéra Onufera jel do Hnojníka s nadějí, že by se v případě souhry ostatních výsledků mohli posunout i na první místo. 


Reportáž

Derby mezi Sedlištěm a Lískovcem vyznělo pro REAL


Derby, které bylo zároveň tahákem tohoto kola se odehrálo v Sedlištích, kam přijížděl lískovecký REAL. Hosté uzavírali anglický týden a měli fanouškům co vracet. Ve středeční dohrávce, totiž padli v Nýdku po mdlém výkonu a nyní je nečekalo nic jednoduchého. Sedliště jsou druhé a stíhají vedoucí Oldřichovice. Jenže jak to bývá, tak derby nemá předem daného favorita.


Reportáž

Sedliště porazilo Dobrou a stíhá lídra tabulky


Šesté kolo jarní části sezony přineslo střet dvou týmů s nejlepší formou. Mladý celek Dobré se po pěti kolech pyšnil 100 % bodovým ziskem. Naopak Sedliště po sérii čtyř vítězství poprvé minulý víkend zaváhaly a remizovaly na půdě Nýdku. Tým dobré chtěl natáhnout vítěznou šňůru na šest zápasů a přiblížit se tak sedlištím na rozdíl jediného bodu. Sedliště naopak chtěly napravit své zaváhaní z minulého týdne.

 


Reportáž

Horní Žukov při své premiéře v 1.B třídě tvrdě narazil


Fotbalisté Horního Žukova se po loňské povedené sezóně a konečném 2.místě v karvinském okresu posunuli do 1.B třídy sk.C. Pro domácí Sedliště byla konfrontace s nováčkem soutěže velkou neznámou a při absenci kanonýrů Jana Kovácse (zřejmě přestup do H.Suché) s Krejčokem Dominikem, který se vrátil do SK Brušperk se úplně nevědělo, co od utkání čekat.